2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

313 بازدید | 21 پست

سلام. من تو خونه پدریم اصلا ارامش ندارم. جرات ندارم یه حرفی با مامانم خصوصی بزنم. اصلا راز نگه دار و محرم راز نیستن. یه داداش دهن لق مسخره دارم خیلی احمقه . قشنگ گوش می ایسته حرفای ما رو میشنوه و یا میذاره کف دست شوهرم یا یه جایی یه چیزی میگه که مخت سوت میکشه. خیلی اعصابم خورده. اصلا گاهی یه چیزایی میاد میگه که من شک میکنم که نکنه من انقد دهن لقم که حرفای زندگیمو اونجا میگم. 

شوهرمم هر شب میریم اونجا بعدش با من دعوا میکنه که دهن لقی همه چیز زندگیم رو میگی بهشون 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثلا دیشب شوهرم داشت به مامانم میگفت شاید مجبور شم ماشینم بفروشم برای خونه و داشتیم با مامانم صحبت میکردیم در این مورد داداشمم تو اتاقش بود بعد حالا امشب داداشم اومده به شوهرم میگه میخوای ماشینتو بفروشی و ال و بل و... . شوهرمم بعدش پریده به من که تو چیزی گفتی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب شما که می‌دونی این‌جوریه هیچی جلوشون نگو

بخدا جلوش نمیگیم. تو اتاقشه ما اروم باهم میحرفیم

برای چی هر شب میری خونه پدرت؟

هرشب نمیرم عزیزم. هفته ای دوروز میرم خبر مرگم دیروز رفتم امروزم پیش اومد برم. داریم خونمون رو تغییر میدیم برای همونه

یا مثلا اومده میگه من نمیام اسباب کشی ال کنم بل کنم مثل جهازبرونتون که پدرم درومد. انگار من گفتم باید بیای کار کنی برا من. بخدا دلم خونه همه برادر دارن منم دارم. بهش امشب گفتم حرمت خواهر برادری رو شکستی دیگه هیچ کاری باهات ندارم برام تمامی