2777
2789

خواهر من برای  دخملش گرفته بود خوبه بد نیس

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خریدم‌تو انبار اقا بزرگ ۲۵ تومن جنسشم خیلی خوبه 

واقعاارزونترازبیرون بودجنساش خوبه یادرحده معمولیه تخت وکمدم داره؟؟ قیمتاشوباکجاهامقایسه کردین

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
واقعاارزونترازبیرون بودجنساش خوبه یادرحده معمولیه تخت وکمدم داره؟؟ قیمتاشوباکجاهامقایسه کردین

تخت و کمداش گرونه من رفتم ببین جنساشم معمولیه

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙

پتو مادر کر بگیر من گرفتم خیلی خوبه توشم کرکیه اصلا هم سر نیست ۵۰ خریدم از عبدل اباد

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
مرسی دوستم 

خواهش گلم اگه تهرانی عبدل اباد هم تخت و کمد داره 

خواهش گلم اگه تهرانی عبدل اباد هم تخت و کمد داره 

اره تهرانم انشااالله میرم شماچیزیم خریدی سن بارداریت بامن یکیه جنسیتشوفهمیدی؟ 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 

نه جنسیت و نفهمیدم گلم ولی اینقدر هولم کلی خرید کردم کالسکه صندلی غذا صندلی ماشین گهواره از این لباس کوچولو موچولوها

ان تی بهت نگفت؟ البته به منم نگفتن همه چی اسپرت خریدم