2777
2789
عنوان

درخواست طلاق

347 بازدید | 14 پست

سلام خانوما اینجا کسی هست که درخواست طلاق داده باشه؟صحبت من در مورد طلاق توافقی نیس منظورم در مورد12بندسندازدواجه که خانوم بر اساس اونا میتونه طلاق بگیره و مهریه رو کامل بگیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم وجود داره،من وکیل دارم درخواست هم دادم و شرایط هم شامل من میشه فقط میخواستم از دوستان مشور ...

ببخشین شرایطتون چیه؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

دادخواست طلاق زنان بر اساس آمارها بسیار بیشتر از درخواست مردان برای طلاق است. همچنین 80 تا 90 درصد زنان پس از طلاق، پشیمان می‌شوند اما چرا زنان هم درخواست بیشتری برای جدایی دارند و هم پشیمانی بیشتری به دنبال طلاق احساس می‌کنند؟ عده‌ای مشکلات بیشتر زنان، چه در زندگی مشترک چه در زندگی پس از طلاق را علت آن می‌دانند. تامین معاش، نداشتن امنیت، شکست و دیگر مسائل می‌تواند باعث پشیمانی شوند. زنان در زمانی که درخواست طلاق می‌دهند نسبت به بسیاری از این مشکلات آگاهی دارند پس چرا بعد از طلاق پشیمان می‌شوند. در ادامه این مطلب بیشتر درباره درخواست طلاق از طرف زنان صحبت کرده‌ایم. همچنین مشاوره طلاق نیز می‌تواند برای شما سودمند باشد.

منبع : درخواست طلاق زنان | چرا زنان بیشتر درخواست طلاق می دهند؟