2777
2789
عنوان

زردي نوزاد

78 بازدید | 9 پست

بايد دو روز شيرم رو قطع كنم تا زرديه نوزادم پايبن بياد

كسي تووو اين شرايط بوده؟؟؟؟حال خودمم خووب نيست. چرا شير باعث زردي ميشه؟ب خاطر تغذيه مادره يا گروه خوني؟!؟!؟؟؟

خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزيزم به شيرت ربطي نداره

آغوز بچه تو تا٦ماه ايمن از هر مريضي نگه ميداره

با دكتر صحبت كن مهتابي بزاري سه روزه خوب ميشه دختر منم زردي داشت دكتر دستگاه ٨لامپه داد با قطره بيلي ناستر سه روزه خوب شد

بچه ها علایم زردی چیه؟من میترسم خدای نکرده بچم داشته باشه و متوجه نشم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

اصلا همچین کاری نکن

اتفاقا باید بیشتر بهش شیر بدی

در کنارش شیر خشک هم بده

شربت بیلی ناستر از داروخانه بگیر بهش بده

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
بچه ها علایم زردی چیه؟من میترسم خدای نکرده بچم داشته باشه و متوجه نشم

وقتی برای چکاب بری پیش دکتر برات تست میکنه یا آزمایش خون مینویسه

از ظاهر نوزاد هم مشخصه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

شربت بیلی ناستر خیلی برای کلیه بچها بده پارسال دورازجون چندتا نوزاد کلیشون از کار افتاده اول ببرش دکتر من دوقلوهام زیرمهتابی بند نشدن وهی گریه میکردن وجیغ منم خودم شیرخشت وترنجبین خوردم بهشون شیردادم وعرق کاسنی خیلی خنکه میره توشیرت درحد یه قطره بهش شیرخشت بده هرروز بدنشو با شیر بز بشور خیلی خنکه خودتم گرمی نخور تند تند شیرشم بده بدنشم باکاسنی بشور من بردمشون پیش یه ماهر گوششونا حجامت کرد دوسه تا قطره خون اومد خوب شدن