ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
ولي ماسك مو لورال كاسه اي قرمز ميزارم اونم نه هميشه هفته اي يه بار شايد
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
خداوكيلي از بقيه مواد شيميايي كمتري داره كمتر اسيب ميزنه😂😂😂
از اونور هميشه روغن زيتون ميخرم ميزنم طبيعي ميرسم به موهام
خوش به حالت خواهر من شامپومو عوض نکنم موهام ریزش میگیره
اي واي چه بد
با مواد طبيعي مث روغن زيتون و زرده تخم مرغ به موهات برس