2777
2789
عنوان

چه شامپویی

204 بازدید | 24 پست

استفاده میکنید برای مو های چرب راضی هستین 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغي داروگر كلا 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
تخم مرغي داروگر كلا 

وای یادش بخیر هنوز استفاده میکنی خدایی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

گزنه ایوروشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
وای یادش بخیر هنوز استفاده میکنی خدایی

اره موهام دكلره بلند تا كمرمه 

از اون بهتر نداريم اصلا

ولي ماسك مو لورال كاسه اي قرمز ميزارم اونم نه هميشه هفته اي يه بار شايد 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
عاشقتم منم تخم‌مرغی 😄😄😄😄😄😄

خداوكيلي از بقيه مواد شيميايي كمتري داره كمتر اسيب ميزنه😂😂😂

از اونور هميشه روغن زيتون ميخرم ميزنم طبيعي ميرسم به موهام

اره موهام دكلره بلند تا كمرمه  از اون بهتر نداريم اصلا ولي ماسك مو لورال كاسه اي قرمز ميزارم ...

خوش به حالت خواهر من شامپومو عوض نکنم موهام ریزش میگیره

شون برای موهای چرب  هسل هم خوبه اونم مخصوص موهای چرب  هم تمیز میکنه ریزش هم کمتر کرده ...

واقعن تاثیر گذاشته

خوش به حالت خواهر من شامپومو عوض نکنم موهام ریزش میگیره

اي واي چه بد 

با مواد طبيعي مث روغن زيتون و زرده تخم مرغ به موهات برس