2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان من این ماه واسه باردار شدن پیششون رفتم واقعا خوب بودن بدون حساسیت الکی و ... اصلا هم پولکی نیستن و یه انسان واقعی و مسلمون و با خدا بودن. کلی دنبال دکتر گشتم تو شهرری تا اینکه از ایشون خیلی تعریف کردن و رفتم پیشش. خدا خیرشون بده و حفظشون کنه

ویزیتشون 38500 تومن بود و تو دارالشفای کوثر پشت حرم هم پنجشنبه ها با ویزیت 18 هزار تومن هستن و خدمت رسانی می کنن.

بیمارستان نجمیه عمل میکنن و نجمیه هم بیشتر بیمه تکمیلی ها رو قبول میکنه خلاصه هر کی رفت پیشش و مادر شد و راضی بود منم دعا کنه

دکتر خیلی بدیه اصلا ازش خوشم نیومد توضیح خوب نمیده منو ترسوند تا چند روز بهم شوک وارد شده بود درد پشت کتفم میزد به قفسه سینم سه شب من نخوابیدم از استرس خدا خیرش نده من نمیگذرم واگذار میکنم به خدا خواهشا ازش الکی تعریف نکنید منم به امید این رفتم که اینجا ازش تعریف شده بود ولی اصلا خوب نیس  مرکز بهداشت از این خانوم بهتره

سلام عزیزم ... واقعا دکتر خوبیه؟؟ من شنبه وقت دارم پیشش ترسیدم از یسری نظرای بقیه ..بعد از یکسال بار ...

فقط اینو بهت بگم که من بعد ۸سال ناباروری که داشتم،دخترمو اول از خدا بعد از دکتر فدوی دارم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
فقط اینو بهت بگم که من بعد ۸سال ناباروری که داشتم،دخترمو اول از خدا بعد از دکتر فدوی دارم

وای خداروشکر خدا حفظ کنه دخترتو انشالله😍من اخلاق دکتر برام خیلی مهمه چون هرچی دکتر رفتم تیکه انداز و بداخلاق بودن ..این چجوریه رفتارش؟

سلام عزیزم راضی بودید از دکتر فدوی ؟؟؟ من برای زایمان میخوام برم پیش ایشان

سلام عزیزم راضی بودید از دکتر فدوی ؟؟؟ من برای زایمان میخوام برم پیش ایشان

بله خیلی دکتر خوبیه

ولی باهاشون زایمان نداشتم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779