2821
2789
عنوان

بارداري

77 بازدید | 11 پست

سلام ببخشيد انقباض چجوريه؟اينكه ميگن شكم سفت ميشه كجاي شكمه؟اخه من معدم و اطرافش تا كمي بالاتر از ناف سفته بعد از غذا هم بدتر ميشه بعضي وقتها هم حس ميكنم نفسم در نميياد اينا انقباضه؟

مث پوست هندونه شکم سفت میشه ویکم فشار بدی فرو نمیره

واینکه هرچنددقیقه میگیره و ول میکنه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشيد كجاي شكم اخه زير شكم يا همون اطراف معده

نمیدونم کجای شکم میشه 

ولی حتما رفتی برای کنترل به دکترت بگو 

چون اگه انقباض باشه فک کنم ی آمپول میدن ک جلوی زایمان زود رس گرفته بشه

البته فک نکنم چیزی باشه منم از هفته ۱۸سمت راست شکمم همش سفت میشدو دکترم گف چیزی نیس 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

من هم دقيقا زير سينه و أطراف معدم سفت ميشه مثل سنگ 

شبها كه شام ميخورم نميتونم نفس بكشم

من خيلي وقته أين طورم و نميدونم چه كار كنم سوزش معده هم دار م

خدايا براي تمام نعمتهايت شكر
من هم دقيقا زير سينه و أطراف معدم سفت ميشه مثل سنگ  شبها كه شام ميخورم نميتونم نفس بكشم من خي ...

اره منم مخصوصا شبا حالم خيلي بد ميشه فكر ميكنم كلا معدم سنگينه و نميتونم نفس بكشم به نظرت مشكليه؟

اره منم مخصوصا شبا حالم خيلي بد ميشه فكر ميكنم كلا معدم سنگينه و نميتونم نفس بكشم به نظرت مشكليه؟

من غذا رو كمتر ميخورم كمي بهترم البته شبها موقع خواك تنگ نفس مي شم

خدايا براي تمام نعمتهايت شكر
2790
2823
2791
2779
2792