2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن همیشه چادرت تمیز و اتو کشیده باشه.چون کیف و‌کفش و شالت از بیرون مشخصه همیشه کفشات تمیز باشه با کیفت ست کن

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

چادری و تیپ؟

تیپ نزن ساده قشنگه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عزیزم چادر میذاریم که خوشتیپی مونو بپوشونیم 😊  اما مرتب و تمیز هستیم

منم مرتب هستم ولی باز دلم میخواد شیک تر باشم کیفو کفش ست میکنم روسریمم گاهی همرنگ کیفو کفش

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔

روسری خوشگل میزاریم تلق روسری میزاریم موهامونو خوب شونه میکنیم تا روسری خوب روی سرمون بمونه گیره روسری خوشگل میزنیم چادر را اتو میزنیم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

تیپ زدنام فقط مال خانوادس😉

بیرون فقط تمیز و ساده میگردم

میگم چادر اگر قرار ارزش باشه میخواد منو مصون نگه داره از خیلی چیزا

جذابیت بیاد قاطیش دیگه از هدفم دور میشم

ولی کفش و کیف و مانتو و روسریم همیشه شیک و تمیزن

من چادری نیستم ولی میشه با روسری رنگ شاد همچنین کیف و کفش ست  ، یا مثلا رنگ روسری تون رو با پیراهن شوهرتون یا بچتون ست کرد ، همیشه چادر صاف و اتو بپوشید عطر خنک بسیار ملایم بزنید یا ساق دست میزنید یه ساق دست شیک باشه با روسریتون ست کنید