2777
2789
عنوان

بارداری

142 بازدید | 17 پست

سلام خوشگلا 

خانوما من بعد چهار ماه اقدام به بارداری این ماه بی بی چک مثبت شد خداروشکر امروز صبح فهمیدم  

نمیدونستم چیکار کنم رفتم آزمایشگاه از دادم 

زنگ زدم دکتر وقت گرفتم 

اما حال ندارم معده ام درد میکنه گاهی هم سینه و زیر دلم درد میگیره دلم پیچ میزنه همش یه جوریم حال خودمو دقیق نمیفهمم  

میشه راهنماییم کنین نمیخوام تو اقوام با کسی درمیون بزارم فعلا طبیعیه این دردا 

و این که برم دکتر میفرسته سونو اونجا معلوم میشه چند وقتشه ؟

لطف می‌کنین تجربیات خودتونو در اختیارم بزارین 

برودکتر خودش همه چیوبهت میگه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی دکترا هفته 5 و 8 میفرستن سونو، اولی واسه مطمئن شدن از جای بچه دومی واسه قلبش

بعضیا هم دوتا تیتر بتا می‌نويسن ب فاصله48ساعت، اولین سونو هفته 8

بستگی به دکترت داره

12هفته هم ک ان تی... انشاالله همه چی خوب پیش بره تا همون 12 هفته به کسی نگو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بعضی دکترا هفته 5 و 8 میفرستن سونو، اولی واسه مطمئن شدن از جای بچه دومی واسه قلبش بعضیا هم دوتا تیت ...

خیلی اطلاعاتت کامل بود ممنون از راهنماییت 

اره دلم نمیخواد کسی بفهمه 

میترسم خدایی نکرده یه اتفاقی بیفته 

بس که تو اطراف خبرهای بد شنیدم و بارداریا سخت شده 

دعا کنین برام 

[QUOTE=66541842]من ی ماهه اقدامم خیلی میترسم نشم[/QUOTE

صبور باش و تا شش ماه به خودتون زمان بدین انشالله خیره 

من همه بهم میگفتن تا شش ماه به خودت زمان بده اما من گوش نمیکردم و استرس به خودمو زندگیم میدادم ]

شما برو بهداشت علائمت هم بگو ماما اونجا راهنماییت میکنه گلم علایمت هم طبیعی اصلا ناراحت نباش تامیتونی چیزای مقوی بخور شاید مثل من بشی بدویار نتونی آبم بخوری بادوم بخورمیگن براتشکیل قلب بچه خوبه یدوفولیک بخور ولی اگه بری بهداشت قشنگ راهنماییت میکنه فشارت ایناروهم اندازه میگیره راستی نی نی دارشدنت مباررک

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
شما برو بهداشت علائمت هم بگو ماما اونجا راهنماییت میکنه گلم علایمت هم طبیعی اصلا ناراحت نباش تامیتون ...

دورت بگردم وقت گرفتم اما چهارشنبه دکترم وقت داده 

اما چون نمیخواستم کسی بفهمه گفتم سوالمو اینجا بازگو کنم تا از تجربیات خانومای ماهی مثل شما استفاده کنم 

فقط یه کم نگران بودم گاهی درد دارم گاهی هم اصلا ندارم مثل الان 

همش دلم یه چیز خنک و شیرین مثل شربت و ...اینچیزا می‌خواد الان یه هفته ای هست این حس ودارم و این درد ها رو اما محل نمیدادم چون فکر می‌کردند مثل ماه قبل باردار نیستم و علایم پریودیه 

اما خدا امروز روز عید دلمو شاد کرد 

خیلی اطلاعاتت کامل بود ممنون از راهنماییت  اره دلم نمیخواد کسی بفهمه  میترسم خدایی نکرده ...

خواهش میکنم... خودم 8 هفته رفتم سونو قلب نداشت، البته تیتر بتا مو تکرار نکردم همون اول واسه همین تجربه شد واسم

این بار هم باردارشم تا هفته 12 ک نگن سالمه ب کسی نمیگم! 

انشاالله به خوبی پیش بره همه مراحل

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خواهش میکنم... خودم 8 هفته رفتم سونو قلب نداشت، البته تیتر بتا مو تکرار نکردم همون اول واسه همین تجر ...

عزیزدلم انشالله همین ماها صاحب نی نی میشی و دلت شاد میشه 

خدا بهت صبر بده برای منم دعا کن لطفا 

عزیزدلم انشالله همین ماها صاحب نی نی میشی و دلت شاد میشه  خدا بهت صبر بده برای منم دعا کن لطفا ...

حتما عزیزم❤️❤️❤️❤️

انشاالله، فعلا ک دوماه باید ی سری دارو بخورم جلوگیری کنم، بعد اون دوره آمپول های قوی... اگه تا 3ماه دارو جواب نده میکرو

آخه ذخیره تخمدانم کمه