2777
2789
عنوان

دارم کچل میشم😔😔😔

384 بازدید | 32 پست

تو رو خدا هر راهکاری برای جلوگیری از ریزش مو دارید بگید. یه چیزی میخوام در حد معجون جادویی. معجزه 

دیگه خجالت میکشم برم مهمونی😔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

اول باید ریشه یابی بشه دلیل ریزش موهات بعد راه درمانش رو پیدا کنی...سرخود نمیشه یه نسخه رو پیچید واسه همه عزبزم

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا+روغن زیتون+روغن نارگیل.

خانوما میگفتن واقعا معجزه میکنه از جاهای بدون مو مو در میاد. حنا ۲ پیمانه و از هر کدوم از روغن ها هم ۱ پیمانه. بذار یک شب بمونه بعد بزن. در ضمن‌میگفتن حنا تو روغن رنگ باز نمیکنه

ریشه یابی کن اول منم موهام خیلی خیلی میریخت الکی برای خودم دارو تجویز میکردم انواع ویتامین ا رو مصرف کردم فایده ای نداشت رفتم دکتر فهمیدم قارچ گرفتم دارو بهم داد خداروشکر ریزشم قطع شد

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
بروتاپیک شیواپا محلول شیوانا_حنا روغن زیتون نارگیل

واقعا نتیجه گرفته کسی در حد معجزه؟

دارم میمیرم از نگرانی

هیچ مشکلی توی آزمایش ندارم😔

نمیدونم چرا انقدر موهام میریزه

از یه دختربچه کمتر مو دارم

ریشه یابی کن اول منم موهام خیلی خیلی میریخت الکی برای خودم دارو تجویز میکردم انواع ویتامین ا رو مصرف ...

قاررررچ؟

علامتی مثل خارش یا ریزش سکه ای هم داشتی؟

واقعا نتیجه گرفته کسی در حد معجزه؟ دارم میمیرم از نگرانی هیچ مشکلی توی آزمایش ندارم😔 نمیدونم چرا ...

اره خیلیا نتیجه گرفتن.تاپیکش هس بخونبخون عکسم گذاشتن بچه ها از قبل و بعد مصرف

خودمم نتیجه گرفتم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
حنا+روغن زیتون+روغن نارگیل. خانوما میگفتن واقعا معجزه میکنه از جاهای بدون مو مو در میاد. حنا ۲ پیما ...

تاپیک شیوانا کدومه؟ آدرسشو برام میگذاری لطفا؟