2777
2789
میگن سیر ضماد کنی شب تا صبح بزنی تا یه هفته خوبه

روزی بیست دقیقه فقط بیشتر بمونه پوست ملتهب میشه، البته که من این کارم کردم جواب نداد بعضیاشون به اشتباه میگیم میخچه در صورتی که زیگیل هست وخیلی سریع تکثیر میشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی بیست دقیقه فقط بیشتر بمونه پوست ملتهب میشه، البته که من این کارم کردم جواب نداد بعضیاشون به اشت ...

من میخچه نداشتم واسه پدر شوهرم سرچ کردم که داره البته هنوز استفاده نکرده 

ولی این چسبای میخچه که داروخونه داره عالیه داداشه من با همونا مخچه اشدر اومد یه مارک خوب باشه 

من میخچه نداشتم واسه پدر شوهرم سرچ کردم که داره البته هنوز استفاده نکرده  ولی این چسبای میخچه ...

من که چسب خوب گرفتم دوسری پشت سرهم ی بار دکتر درش آورد سیر وگوجه وسیاهدانه گذاشتم الان بزرگتر شده 

شما موقعی که هوا تو شمال آفتابیه (الان دو هفتست بارونه آخه) بیا شمال سر ظهر برو لب ساحل پابرهنه رو شن داغه خشک راه برو. از اول نرو تو شن خیس. دو سه روز اینکارو بکنو آخرشم پاتو با همون آب دریا بشور. بعد که دوبار بری حموم کلا میخچهه با ریشش یه جوری قالبی درمیاد از پات بیرون که خودت تعجب میکنی    پای من قشنگ یه چاله ی بزرگ شده بود وقتی میخچه دراومد

گوجه ببندروش گوجه حلقه کردم بامشمبافریزازشب تاصبح بستم بعده بازکردن باسنگ پا کشیدم روشون چسب اینافایده نداشت دوسه بارگوجه بستم همش رفت

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم