2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

101 بازدید | 15 پست

من نوزادم سی و دو روزشه

هنوز زردی داره. ۱۲ زردیش

دکتر بهم‌گفت تا دو روز شیر خودتو نده. شیر خشک بده بهش. 

قرص فنوباربیتال هم‌بهش داده

خیلی ناراحتم. بچم شیر خشک دوست نداره. با گریه میخوره. چی کار کنم؟!؟!

خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن

دو روز شیر خشکو بده حله دیگه، 

یه ذره شکربریز داخلش طعمش عوض شه ، نه زیادها ک اسهال بشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا به اینجا رسید

فنوباربیتال برای تشنج و صرع استفاده میشه ولی برای زردی های مقاوم هم تجویز میکنن ولی کاش به اینجا نمیرسید

شیرخشک که اهمیت نداره نباید نگران اون باشی. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم بچه من تا50روز زردی داشت همشم روی 12 بود.از دستگاه بگیر تا شیرخشت و ترنجبین بهش دادم.قطره بیلی ناستر اما هی میومد روی 8 باز میرفت رو 12.شیرخودمم دوروز بهش ندادم اما بازم خوب نشد تا اینکه رفتم پیش یه دکتر خوب برای پسرم آزمایش کشت ادرار وتیروعید نوشت وقتی آزمایشو بردم گفت همه چیش خوبه .بعد گفت زردی که از یه ماه بیشتر طول بکشه هیچ خطری واسه نوزاد نداره گفت برو بعد دوهفته بیا اگه خوب نشدولی چندروزبعد پسرم خوب شد

من دخترم نارس بود چن روز بعد تولد زردی گرفت 

12 بود دکتر گفت دستگا ببر خونه و 

عرق کاسنی یه استکان توش قطره بریز با شیرخشت و ترنجبین بهش بده 

دستگا اوردم لختش کردم فک کردم داره میسوزه درش اوردم در صورتیکه باید میزاشتم خوب بود براش بعد هم داروهاشو دادم مدفوع کرد فک کردم اسهال درصورتیکه داشت دفع میکرد قطعشون کردم 48 ساعت بعد دکتر گفت شده 13 با چی میخواستی خوب شه 

اگ نگرانی دستگاهو بالاتر بزار شب بعدش همینجوری بردیم چکاب تو بیمارستان پرستار گفت پیشونیش 17 شکمش 13 

میخوای نجاتش بدی بستریش کن بستریش کردم

مرتب شیرش میدادم و شوهرم برام عرق کاسنی و خاکشیر اورد مرتب خوردم خداروشکر دو روز بعد اومد پایین و مرخص شد 

ولی تا مدت ها من عرق کاسنی خوردم و غذای گرم و خرما و موز نخوردم

من دخترم نارس بود چن روز بعد تولد زردی گرفت  12 بود دکتر گفت دستگا ببر خونه و  عرق کاسنی ...

تو بیمارستان با ازمایش های مخصوص مشخص میکنن علت زردی چیه 

اینقد پشیمونم چرا از اول بستریش نکردم کلی نگرانی و استرس و دکتری اخرشم بستریش کردیم اونم شب عید و با کمترین پرسنل

تو بیمارستان با ازمایش های مخصوص مشخص میکنن علت زردی چیه  اینقد پشیمونم چرا از اول بستریش نکرد ...

بیمارستان از مطب دکتر بهتره چون اونحا متخصص هم نیاد 

تخت جفتیمون برا بچش سرم گذاشتن برا زردیش اون بالای 20 بود فک کنم اورده بودنش پایین 

و مرتب هم مراقبت میشه 

دستگاهشونم هم از بالا هم از پایین لامپ مخصوص داره 

باتوجه ب درجه زردی تو دستگاهای پیشرفته تر میزارن 

دستگاهای خونه بعضیاشون لامپشون اینقد کار کرده ک فقط بچه رو میسوزونن 

دو روز شیر خشکو بده حله دیگه،  یه ذره شکربریز داخلش طعمش عوض شه ، نه زیادها ک اسهال بشه

عادت نكنه بهش

ديگه سينه من نگيره چي؟؟؟استرس اينو دارم

خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
عادت نكنه بهش ديگه سينه من نگيره چي؟؟؟استرس اينو دارم

نمیکنه، زردیایی ک طولانی میشه زردی شیر مادره ، باید تا دو روز شیر مادر نخوره

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی