2777
2789
عنوان

خبر داغ

| مشاهده متن کامل بحث + 8228 بازدید | 69 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بودی.. منم که فضووول هرچی میگم ز میزنم پلیس اونا انگار نه انگار تیکه پارشون کرد

واااای فقط اون لحظه که میخواستی بزنگی به پلیس😀😀😀

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

ای بابا دوتااز همسایه های منم میگن توساختمونمون خونه فلانی خونشو میده گاهی خود زنه هم بله .متنفرم از همسایهامون اینقدفضولن درارتباط نیستم یکیشون هی میگ اشکال نداره کسیوبیاری تومجردی منم بیوم حالا نزدیک ۷۰سالشه ها هی میگ کسیوخواسی بیاری بیارمن چشام بسته نمیدونم چ بهش بگم بیشعور رو

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

خوب کرد پدره اینقد بزنشون تا ادب شن.

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
ای بابا دوتااز همسایه های منم میگن توساختمونمون خونه فلانی خونشو میده گاهی خود زنه هم بله .متنفرم از ...

واااا‌.ما خونمون ساحلیه هرروز ازین موردا داریم. همه اجاره میدن

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
واقعا يه كسايي خونه به اينكار اجاره ميدن😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 چه پولى...

اره تازه خونه ایی توش بچه هم دارن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

یکی از فامیلامون خانه شو اجاره داد به یه مرد متاهل همسایه ها می گفتن هر پنج شنبه و جمعه با یه پرس غذا و یه زن جدید می اومده خونه😀😀😀😀😁😁😁

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
واااا‌.ما خونمون ساحلیه هرروز ازین موردا داریم. همه اجاره میدن

حالامالا خودشون بدن چراهی یکیشون ب من میگ هرکیوخواسی بیار نمیدونم چ بهش بگم .فقط یبارگفتم مگ مردم بی کسوکارن ک رفتوامد نداشته باشن چرا سرشون تویقخ دیگرانه

یکی از فامیلامون خانه شو اجاره داد به یه مرد متاهل همسایه ها می گفتن هر پنج شنبه و جمعه با یه پرس غذ ...

هاهاهاها یه پرس غذارو خوب اومدی

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.