2821
2789
عنوان

کیت و اقدام

150 بازدید | 16 پست

بچه ها چند درصد از خانمایی که طبق کیت تخمکگذاری اقدام میکننن باردار میشن ؟؟؟ با فرض سالم‌بودن همسرشووون

من اگ تنبلی تخمدان داشته باشم ممکنه کیتم پررنگ بشه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با کیت وقت دقیق تخمکگذاری رو میفهمیدم .

وقتی پریود میشی یعنی تخمکگذاری داری پس کیت باید نشون بده منتهی وقت تخمک گذاریت ممکنه بخاطر تنبلی هر ماه چند روز اینور اونور بشه .

کیت مدیکور خیلی خوبه

من با کیت وقت دقیق تخمکگذاری رو میفهمیدم . وقتی پریود میشی یعنی تخمکگذاری داری پس کیت باید نشون بده ...

ببخشید میشه دقیق توضیح بدی که چطور ازش استفاده کنیم

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
اخه بعضی از افرادی که تنبلی دارند تخمکگداری انجام نمیشه

خب اگه انجام بشه پررنگ میشه ولی بنظرم روز تخمک گذاری برو سونو ببین وضعیت فولیکولهات چطوره منم این ماه میخوام همین کارو کنم

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
من با کیت وقت دقیق تخمکگذاری رو میفهمیدم . وقتی پریود میشی یعنی تخمکگذاری داری پس کیت باید نشون بده ...

پریود شدن دلیل تخمک گذاری نیست کاملا جدا هستن

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
ببخشید میشه دقیق توضیح بدی که چطور ازش استفاده کنیم

کیت مکس نگیر گیجت میکنه بهترین کیت ، کیت مدیکوره( برعکس بی بی چک مدیکور که افتصاحه!)

اگه پریودت ۳۰ روزه باشه ۱۴ روز ازش کم کن میشه روز۱۶ پریود( روز تخمک گذاری)

از ۵ روز مونده به روز تخمکگذاری کیت رو استفاده کن هر روز با دومین ادرار (ناشتا نباشی) روز بعد  هم همون ساعت تکرار کن یکی دوساعت قبلش مایعات نخور.کیت اولش فقط خط کنترل رو نشون میده روزهای بعدی با نزدیک شدن به تخمک گذاری خط دوم هاله میندازه .روزی که هر دو خط تقریبا همرنگ شدن همون روز یا فرداش تخمکگذاریته.وقتی خط دوم دوباره شروع به کمرنگ شدن کرد یعنی تخمک آزاد شده.

برا اوناییم که پریود نامنظم دارن باید خودشون حدس بزنن که کیت رو از کی بذارن که شروع به هاله انداختن کنه