2777
2789
عنوان

نظافت خونه

329 بازدید | 10 پست

خانمای عزیز گازم خیییلی چربی گرفته به سختی پاک میشه چه محلولی پیشنهاد میکنید واسه تمیز شدنش؟

برا سرویس بهداشتی هم کنار کسرامیکا زرد شده چیکار کنم سفید شه؟

لا شریک لک لبیک خیالت راحت❤💏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای گاز 

سرکه و جوش شیرین مخلوط کن و بزن به گازت بذار کمی بمونه بعد با اسکاج بکش وبعد لکه گیری کن و بعد با دستمال مرطوب تمیز کن 

برای سرویس جوهر نمک خیلی خوبه 

بریز رو سرامیک های که زرد شده ۵ مین صبر کن وبعد با فرچه بکش و بعد آب بگیر 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

چراانقدگذاشتی کثییف بشه مادرشوهرم همیشه میگه بایددستت همیشه به خونه ت باشه خدایی پنج ساله ندیدم توخونش حتی یه متکاسرجاش نباشه خونه تمیزآرامش میده لامصب

برا گاز جوش شیزن بریز کلا روش بعد با سرکه اسپری کنی بذار نیم ساعت بمونه بعد میله هاشو با اسکاج و ریکا بشور چربی هاش از بین میره و همینطور رو گاز رو بعد هرکی بعد پخت غذا سرکه اسپری کن رو گاز بعد با دستمال تمیز کن 

امتحان کن ضرر نمیکنی 

جوش شیرینم از داروخانه تهیه میکنم اگه رو گازت چربی زیاده ۴تا بگیر بریز روش و سرکه فقط همین برقم میزنه آخر سر گازت مث روز اول 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗