2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 63 پست
هر دوتاش واسه اسایش و راحتی توئه. به نطر من به بابات بگو خونه بگیره. البته اگه شوهرت ادم حسابی باشه ...

اره نمیدونم چراتاگفت دلم گرفت میدونم هرکاری میکنن بخاطرخودمه

طعنه بشنوه بهتره از گرفتار شدن و اثاث کشیو آلاخون والاخون شدنه  استارتر به راحتی خودت فکر کن ن ...

عزیزم وقتی تاپیک عمومیه هر کس نظر خودشو میگه 

نه گاهی اوقات وسط چادر زندگی کردن بهتر از شنیدن بعضی حرفاس 

یارب نظر تو برنگردد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خونه به جای جاهاز ببری اینو بدون تا اخر عمر باید حرف و حدیث تحمل کنی و حرص بخوری اخرش هی طعنه می ...

برام مهم نیست من اصلاب حرف دیگران کاری ندارم مهم خوشی خودمه

اره نمیدونم چراتاگفت دلم گرفت میدونم هرکاری میکنن بخاطرخودمه

همون وسایلو که دوست داری میتونی بعدا با شوهرت بگیری یا اصلا به شوهرت بگو که بابام میخواد خونه بگیره تا راحت باشیم تو پول بده منم‌ یکم وسایل بگیرم بعد تا آخر عمرت مجبور نیستی دنبال خونه بگردی و رهن و اجاره بدی مطمئنن هر مردی استقبال میکنه از این موضوع 

ن میگه خونه بدم بده اجاره پولشوبزن ب یه دردیت بزاربانک 

خوب آخه تو خونه خالی نمیشه زندگی کرد که عزیزم به همسرت بگو مقداری از پول رو بزاره بانک باقیشم کار کنه کم کم بده

حالا اینو میگی بذار شش ماه بعد عروسیت می بینمت  بهرحال خوشبخت بشی

مرسی گلم 😊😊عزیزم من وسایلم ببرم بازخانواده همسرم توقعشون بالاس هنوهیچی نشده لودمیگفتن ظروف زیادبیارمافامیلامون زیادن ال وبلن 

خوب آخه تو خونه خالی نمیشه زندگی کرد که عزیزم به همسرت بگو مقداری از پول رو بزاره بانک باقیشم کار کن ...

کارمیکنه میگن پول نمیده بهشون برهمون میخادعوض کنه سراین خیلی ب قرض میفته همسرم

همون وسایلو که دوست داری میتونی بعدا با شوهرت بگیری یا اصلا به شوهرت بگو که بابام میخواد خونه بگیره ...

خداکنه قبول کنه اخه گفتم پول طلاروبده نقره بگیرقبول نکرد گفت طلاقسطی میخرم نمیخام بقیه بگن برزنش طلاهم نخریده