2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 63 پست
انا این وسط شوهرت چی نیگع؟ موافقه که جهیزیه بخره؟

نمیدونم چون تمام سرمایشو باقسطواینامیخادماشین بخربرکارش اتوبوس ازاینورم قراربودپنج تیکه روبریم قسطی بخریم 🙂🙂قراربودخونه مادرش طبقه پایینش بمونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام وضعش خوب نیست گلم جهیزیمم بزورخریدم اماچون میترسه میگه خونه بدم اگ ب مشکی برخوروی خونه داشته ب ...

پس وسایلتو کم کم بخر

خونه سرمایه ست 

از طرفی دیگه هر سال جا به جا نمیشی وسایلت خدا نکرده خراب شه

آفرین به ذکاوت پدرت عزیزم

سلامت باشن قدرشونو بدون🌹

بابام وضعش خوب نیست گلم جهیزیمم بزورخریدم اماچون میترسه میگه خونه بدم اگ ب مشکی برخوروی خونه داشته ب ...

توی زندگی خیلی چیزا هست هست که نباید بهشون دل ببنری عزیزم. سعی کن از همین الان این اخلاقتو تصحیح کنی چون بعدا خیلییی ممکنه اذیت بشی. 

بنظر من دیگه از وسایل چشم پوشی کن الان باباها خیلی گناه دارن 

نمیدونم دلم خیلی گرفته بخدااصلاهیچ ذوقی برهیچی ندارم نمیتونم تصمیم بگیرم برهیچی چی خوبه چی بد

وای خونه بهتره ... الان ماخونه داریم وسیله نداریم ولی خورد خورد داریم میخریم

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
اینجوری همیشه یه خونه به نامش هست. ولی وسیله بعد یه مدت خراب میشه. بعدا میتونی وسیله هم بخره

بله اين درسته ولى به نظرتون شوهرش بدش نمياد? مى فهمه كه هيچى اين وسط گيرش نيومده و همسرش تو اين زندگى يه خونه داره كه اونم به نام خودشه. 

هر دوتاش واسه اسایش و راحتی توئه. به نطر من به بابات بگو خونه بگیره. البته اگه شوهرت ادم حسابی باشه و پررو نشه بجای پولی که صرف اجاره میشه هم یواش یواش وسایل بگیرین ولی لااقل خیالت جمعه تا اخر عمرت مجبور نیستی همش استرس آخر ماه و اجاره خونه و اسباب کشی و خورد شدن وسایلتو داشته باشی

بزرگترا خیلی بیشتر از ما میفهمن

یه فکر خوبی دارم.  برو خونه مادرشوهرت بشین . بعد خونه ای که بابات میخره رو بده اجاره. از اجارش ...

اره بابامم میگه بزاراون بخره میترسه ی مدت مشکل داشتم باهمسرم نگرانه پدرم

یه فکر خوبی دارم.  برو خونه مادرشوهرت بشین . بعد خونه ای که بابات میخره رو بده اجاره. از اجارش ...

اگه مادر شوهرت خوبه برو پیشش اگه بده نریا فردامیای تاپیک میزنی مادرشوهرم فلانه  

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست