2777
2789

چند روز پیش لیموترش خریدم و  ابلیمو گرفتم الان کی از صافی ردش کردم خیلی تلخه چیکار کنم الان ؟ مادرشوهرم گفته بود توش نمک بریزم من ریختم ولی الان تلخه تلخه چیکار کنم تو رو خدا کمک کنین  

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بزاری لیمو چند روز بیرون بمونه یکم از تازگیش بره 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
نمک نمیزنن که!! ما لیمو تازه میگیریم میدیم ابشو میگیرن! خیلی تلخه یا کم؟

کمی تلخه دیگه هم مزه ترشی میده هم تلخی

نمک نمیزنن که!! ما لیمو تازه میگیریم میدیم ابشو میگیرن! خیلی تلخه یا کم؟

مامان منم نمک میزنه دلیلشو نمیدونم،ما کلا ابلیمو بیرون نمیخریم هر سال میبینم اب میگیره نمک و قاطیش میکنه

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
باید بزاری لیمو چند روز بیرون بمونه یکم از تازگیش بره 

گذاشتم چند روز مونده دادم بیرون ابشو گرفتن دیگه ولی تلخه

!واقعا جدی میگین دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم اخه چرا تلخ شده

اون آقایی که ما ازش لیمو گرفتیم گفت ابشو که گرفتین توش هویج بندازین چند روز بمونه بعد صافش کنین 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم