2777
2789
عنوان

میشه بگین که ...

108 بازدید | 14 پست

ی سوال دارم

دوماهه شدم مدیر ساختمون. از شانس چندروزه پمپمون سوخته .الان میخوام پول جمع کنم ک بخریم .مستاجرا میگن باید صاحبخونه مون بدن پول. منم سر درنمیارم .میشه بگین درسته حرفشون؟ باید ز بزنم به مالک ها؟

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه صاحبخونه های پیگیری دارن ک با شما در ارتباط هستن باید ب صاحبخونه بگید

وگرنه باید مستاجر و صاحبخونه بین خودشون حل کنن و شما پول از مستاجر میکیری حالا مستاجر میتونه با صاحبخونه خودش حساب کتاب کنه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
نه اونا مصرف کردن سوزوندن باید بدن براما سوخت از ما گرفتن

آخه دو نفر خانوار هستن تازه اثاث اوردن .یماهم نیست ..

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
پمپ چی سوخته؟

آب .از بس برقا رو قطع کردن ...😡😡😡

برای ما زیبا سازی ساختمان وخرابی مثل پمپ یا نمایی از ساختمان و.. از صاحبخونه مستاجر فقط شارژه اش رو ...

درسته .شوهرمم میگه ک پمپ میمونه رو خونه خودشون .مستاجر چرا بده

صاحبخونه باید بده عزیزم

منتها تو ساختمون ما اینطوره که مستاجرا پولو میدن، بعد سر ماه مقداری که دادن رو از اجاره شون کم میکنن، چون تا بخوای صاحبخونه رو پیدا کنی و بگیری پولو طول میکشه، مستاجر همون جاست و به خاطر زندگیش که راحت تر باشه سریع تر پول رو میده

البته اینم بگم که مدیرساختمونمون تو گروه ساختمون می نویسه این جور خرجا رو و به صاحبخونه ها میگه همونوجا

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!