ماماندخملک مدیر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 عنوان چپ دست ها!!!! روزمون مبارررررک :) | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 46 پست سلام.روز جهانیه باهوش ترین، خلاق ترین، هنرمند ترین اقلیت جهان مبارک باد.پی نوشت: من و دخترم هر دو چپ دستیم به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن. 1397/05/22 | 13:45 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماندخملک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 بریم_بخوابیم# به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ماماندخملک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 من#_هشتگ_یاد_گرفتم_هورا من.هشتگ.یاد.نگرفتم# به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22322 منم هم به خودم هم به باقی دست چپی ها تبریک میگم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
farhna عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 4185 یه متن خوب در مورد چپ دستی دارین برای همسرم میخوام بفرستم زحمت نکشید دو هفته ی قبل بود اشتباه به عرضتون رسوندن
samira1368 عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 2183 زحمت نکشید دو هفته ی قبل بود اشتباه به عرضتون رسوندن عزیزم من ۲۲مرداد نوشتم و تبریک گفتم الان شش شهریور طبیعتاً خیلی گذشته !
ماماندخملک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 بابا گذشت روز چپ دستها اون هفته بود بابا من میخواستم هشتگ یاد بگیرم گفتم بیام توو تاپیک خودم یاد بگیرم. پست گذاشتم رفت توو موضوعات:)تاپیک واسه 22 مرداده. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ماماندخملک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 عزیزم من ۲۲مرداد نوشتم و تبریک گفتم الان شش شهریور طبیعتاً خیلی گذشته ! بابا من میخواستم هشتگ یاد بگیرم گفتم بیام توو تاپیک خودم یاد بگیرم. پست گذاشتم رفت توو موضوعات:)تاپیک واسه 22 مرداده. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ماماندخملک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 ۲۲مرداد ک روز چپ دستهاس .منم چپ دستم😍😍😍 بابا من میخواستم هشتگ یاد بگیرم گفتم بیام توو تاپیک خودم یاد بگیرم. پست گذاشتم رفت توو موضوعات:)تاپیک واسه 22 مرداده. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ماماندخملک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 با افتخار راست دستم😂😂😂😂😂روز شما هم مبارک بابا من میخواستم هشتگ یاد بگیرم گفتم بیام توو تاپیک خودم یاد بگیرم. پست گذاشتم رفت توو موضوعات:)تاپیک واسه 22 مرداده. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
samira1368 عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 2183 بابا من میخواستم هشتگ یاد بگیرم گفتم بیام توو تاپیک خودم یاد بگیرم. پست گذاشتم رفت توو موضوعات :) ... منم تعجب کردم بعد این همه مدت اینجا کسی منو ریپلای کرده
ماماندخملک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 چند روز پیش بود که تو تلوزیونم بهمون تبریک گفتن...... بابا من میخواستم هشتگ یاد بگیرم گفتم بیام توو تاپیک خودم یاد بگیرم. پست گذاشتم رفت توو موضوعات:)تاپیک واسه 22 مرداده. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.