2777
2789
عنوان

کاش میشد بمیرم..

1045 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خیلی خلاصه و مختصر میگم ک سرتون ب درد نیاد..

س ساله با یکی دوستم و قصدمون از همون اول ازدواج بود ب شدت عاشق همیم و بهم وابسته ایم..

ینی جوری ک کل اتاقم یادگاری و هدیه های اون شده

اصلا و به هیچ وجه ب جدایی باهاش هیچوخ فک نمیکنم

خانواده ها در جریانن و غیر از پدر من ک فقط یبار مامانم حرفشو کشید وسط ک ازم خاستگاری کرده بابام ب شددددددت مخالفت نشون داد

و ما از اون روز چیزی بهش نگفتیم و قرار گذاشتیم اخرای همین امسال بیاد خاستگاری و بابامو راضیش کنیم

ی مدته بابام بدجوری بهم شک کرده خیلی گیر میده و حساس شده دیشب بهم گف با هرکسی باشی هیچی نیس فقط بفهمم با اون پسره ای..

من چیکار کنم؟مامانم اومده صب میگه خسته شدم از بس هیچی ندارم ب بابات بگم برو بهش بگو بره یکیو بفرسه با بابا حرف بزنه ببینیم میشه راضیش کرد یان

اون آقا هم دانشجو هس و دنبال کاره دلیل مخالفت بابا بخاطر اینه ک از خانوادش خوشش نمیاد و میگه بدرد هم نمیخوریم...

میگه عموی پسره زمان قدیم نمیدونم چیکار کرده و چیکار نکرده😔

حالم خیلی بده واقعا دلم میخاد بمیرم بنظرتون من باید چیکار کنم؟بنظرتون تا یه هفته دیگه یکیو بفرسیم با بابام حرف بزنه یا با این وضیعت باز صب کنیم تا اخرای سال؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مثلا در آینده من بخوام برای پسرم زن بگیرم بابای طرف بگه چون عموی بچت فلان کار کرده دخترمو به پسرت نمیدم،من به شخصه اصلا سمت طرف نمیرم.عموی پسره چه ربطی به خودش داره.متقاعدش کنید.

برادرو جای برادر که نمیکشن حالا عموش هر خطایی کرده  بپای دوستت نباید حساب بشه دنیا دیگه  مثل قبلنا  نیست  که  پرونده های بسته  شده ملاک  باشن   ایشون   نباید پاسوز عموش بشه باباتون  سخت در اشتباهن. 

وا مثلا در آینده من بخوام برای پسرم زن بگیرم بابای طرف بگه چون عموی بچت فلان کار کرده دخترمو به پسرت ...

چجوری اخههههه؟گیر داده ب ننه باباش اصلا یبار نمیخاد قانع شه ک با این بنده خدا حرف بزنه ببینه چجوریه😔اونقد بریدم ک صب میخاسم قرص بخورم اما از خودکشی میترسم از این که اون دنیاهم زجرم بدن میترسم

برادرو جای برادر که نمیکشن حالا عموش هر خطایی کرده  بپای دوستت نباید حساب بشه دنیا دیگه  م ...

کلا با خانوادش مشکل داره😔تقصیر منه؟برای اون دوتا خاهرام سختیگیری نکرد فقط رومن انقد حساسه همش میگه دکتر بیاد و مهندس و فلان اینا بدردمون نمیخورن😔

تو خونه ما تنها کسی که نظرش مهم نیست بابامه😄😄😄😄😄

خوشبحالتون مامانروراحتتر میشه راظی کرد 

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ

عزیزم اول بگو کار پیدا کنه بعد با دست پربیاد خواستگاری .ایشون هنوز دانشجوعه .با چه امکاناتی میخاد بیاد خواستگاری که بهونه دست بابات نده.شما هم خود دارباش کمتر بیرون برو تا بابات اینقدر مشکوک نشه ... واسه بابات قیافه نیا کلا گوش به حرفش کن تا خواستگارت کار پیداکنه بعد بیاد خواستگاری اگر بابات موافق نبود بعد یه نفرو بفرستید راضیش کنه.خوشبخت شی امیدوارم دراین ساعت اذان خدا بهترینها رو قسمتت کنه گلمـــــ 

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.
فعلا حرفشو نزنيد تا به وقتش كه دوستت درسش تموم شه و شغل داشته باشه  بعد ي بزرگترو واسطه كنيد

منم قصدم همینه اما هر روز ی بحث جدید هر روز ی شک جدید خیلیییی فشار رومه دیگ بریدم بقران بریدم

اره دنبالشه اما کو کار خوب؟

کار نیست میدونم عزیزم

اما بیکاری و بی پولیه دوستت میتونه بیشتر باعث مخالفت بابات بشه اگه دوستت دستش باز باشه باباتم نرم میشه

انشاالله یه کار مناسب پیدا کنه

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را