2821
2789
عنوان

بیاین لطفا💑

100 بازدید | 20 پست

سلام فردا  عقد و جشن دعوتیم میخواستم برم ارایشگاه یه ارایش ملایم و موهامم ساده درست کنه.. جاری میگه نرو فردا تو عقد پیش مردا خجالت میکشی به نظرتون نرم آرایشگاه؟ ارایش های خودمم خوب از اب در نمیاد خراب میکنم چه کنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا نری عزیزم .برو یه آرایش ملایم انجام بده همونی خودت دوست داری .لطفا تو هر زمینه اییی اجازه دخالت به اطرافیانت نده...خیلی شیکو پیک برو حالشو ببر.اگر نری اونجا برسی بقیه رو ببینی هی خودتو سرزنش میکنی چرا نرفتم کاش رفته بودم.من بودم میرفتم.

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.

برو بگو ساده و معمولی باشه آرایش و موهات اجازه هم نده چند تا کرم پودر و پنکیک همش رو هم رو هم بزنه ، رنگ پوستت هم نذار تغییر بده با زور کرم پودر سبزه رو بکنه سفید ، سفید رو بکنه برنزه 

اولا هیچوقت به حرف جاریت گوش نکن

دوما دلیلی برای خجالت جلو مردا وجود نداره

سوما بنظر من آرایشگاه رفتن برای جشن عقد زیادیه ،خودت اتو بکش موهات و آرایشم خیلی لایت و معمولی 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش