سلام فردا عقد و جشن دعوتیم میخواستم برم ارایشگاه یه ارایش ملایم و موهامم ساده درست کنه.. جاری میگه نرو فردا تو عقد پیش مردا خجالت میکشی به نظرتون نرم آرایشگاه؟ ارایش های خودمم خوب از اب در نمیاد خراب میکنم چه کنم؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
برو بگو ساده و معمولی باشه آرایش و موهات اجازه هم نده چند تا کرم پودر و پنکیک همش رو هم رو هم بزنه ، رنگ پوستت هم نذار تغییر بده با زور کرم پودر سبزه رو بکنه سفید ، سفید رو بکنه برنزه
سوما بنظر من آرایشگاه رفتن برای جشن عقد زیادیه ،خودت اتو بکش موهات و آرایشم خیلی لایت و معمولی
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست