2777
2789
عنوان

خدا دوسم نداره

525 بازدید | 44 پست

شب و روزای سختی رو میگذرونم تو خیابون که رد میشم بچه میبینم دوس دارم همون جا بشینم و گریه کنم که چرا من تو بغلم یه فرشته ندارم هر کاری که ممکن بود و انجام دادم دیگه عقلم به جای نمیرسه شما بگید چیکار کنم مامان بشم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکسال میشه من هر چی از خدا خواستم بهم داده ولی نمیدونم چرا نمیده با خدا قهرم نماز نمیخونم الانم دارم ...

دکتر نرفتی عزیزم مشکل چیه

یک سال زیاد نیست ولی خب میدونم واسه شما که منتظرید کلیهههه😐😐

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

من که انقدر گریه کردم الان نابودم.دیپلمم رو نگرفتم هفته دیگه امتحان دارم هیچی تو مخم نمیره.داغونم شوهرم الان زنگ زد گفت نسرین یعنی جاریم داره برا دانشگاه ثبت نام میکنه.اون از تو بالاتر میشه.اصلا انتظار نداشتم اینو بگه.قلبمم خرابه دارم میمیرم

نفسم به نفست بنده
دو بار 40 روز یاسین خوندم نشد اینم امتحان میکنم

هروقت خوندی معنی شو بخون پیامبر ص قسم خورده دست رد نمیزنه.حتما حتما بخون من زنان دیدم که احتمال بارداری نداشتن ولی اینو خوندن نی نی دارشدن.به حرفم گوش کن.بخون شاید خدا منو وسیله قرار داده بهت بگم.ناامید نباش و بخون

نفسم به نفست بنده
دو بار 40 روز یاسین خوندم نشد اینم امتحان میکنم

مرضیه جون من از امروز شروع کردم به خوندن تو هم شروع کن روزی ی بار میخونیم.بخدا مطمعنم حاجت میگیریم.نگاه موقع خوندن اسم همو ببریم تا دیگه رد خور نداشته باشه

نفسم به نفست بنده
یکسال میشه من هر چی از خدا خواستم بهم داده ولی نمیدونم چرا نمیده با خدا قهرم نماز نمیخونم الانم دارم ...

عزیزم خدا نیازی به نماز ما نداره ما برای خودمون میخونیم.قهرتو بزار کنار حتما حکمتی توشه.شروع کن به نماز و حدیث کسا.فقط اگه حاجت روا شدی منو دعاکن.خدا عاشق بنده هاشه

نفسم به نفست بنده

خواهر منم بچه دار که نشد هیچی

بخاطر درمان ، کارش به هایپر پلازی کشید

الهی بمیرم

اصلا شانس نداره تو زندگیش

خدایا کجای این دنیایی😭😢

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق