2777
2789
عنوان

خوراک لوبیا

173 بازدید | 13 پست

خانم های اشپز چجوری خوراک لوبیا درست کنم؟

لوبیامو از دیشب خیس کردم میخام با گوشت چرخکرده درست کنم

ی توضیحی بدین

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوبیا چیتی منطورت🤔 بزار بپزه پیاز داغ و رب و ادویه سیب زمینی نگینی من گوشت نمیریزم

پس اول بذارم بپزه لوبیا جدا

بعد پیاز داغ و گوشت و سیب زمینی و رب و ادویه تفت بدم در نهایت قاطی لوبیاها کنم؟

اب لوبیا رو دور بریزم؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
لوبیا چیتی منطورت🤔 بزار بپزه پیاز داغ و رب و ادویه سیب زمینی نگینی من گوشت نمیریزم

چقدر زمان میخواد جا بیفته؟

من پیاز نگینی رو که تو کمی روغن تف دادم 

گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنم و ادویه و نمک و پودر سیر اضافه میکنم

وبعد لوبیا رو جدا میذارم به جوشه اندازه ۱۵ مین و لوبیا رو صاف میکنم و اضافه میکنم به بقیه مواد و بعد اب میریزم که بپزه 

بعد رب و آبلیمو ام اضافه میکنم

گاهی وقتی ام کمی مرزه میزدم به خوراک لوبیا تا یه طعم خاصی بگیره

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
پس اول بذارم بپزه لوبیا جدا بعد پیاز داغ و گوشت و سیب زمینی و رب و ادویه تفت بدم در نهایت قاطی لوبی ...

ن وقتی خیسش کردی نفخش رفته نمیخواد  دور بریزی وقتی یکم پخت بقیه موادبریز

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

من پیاز نگینی رو که تو کمی روغن تف دادم  گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنم و ادویه و نمک و پودر سیر ...

این دستورو دوست داشتم خخخ

عزیزم از وقتی تمام مواد قاطی شد چقدر بپزه؟

این دستورو دوست داشتم خخخ عزیزم از وقتی تمام مواد قاطی شد چقدر بپزه؟

حدود ۱ ساعت ونیم طول میکشه

اگه دیدی لوبیاش نپخته هنوز بازم بذار بیشتر بپزه ولی چون از دیشب تو آب خیس کردی فکر کنم زود پخته شه

اگه احیانا آب خوراکت کم بود آب جوش اضافه کن 

خواهش میکنم نوش جونت😘

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
حدود ۱ ساعت ونیم طول میکشه اگه دیدی لوبیاش نپخته هنوز بازم بذار بیشتر بپزه ولی چون از دیشب تو آب خی ...

مرسی عزیزم

استارتر هوسم انداختی من خیس نکردم الان بذارم تا 2 میپزه به نظرت؟

نمیدونم 

اره میپزه اب جوشیدشو هی عوض کن نفخش بره