2777
2789
عنوان

اثرات طلاق

2571 بازدید | 94 پست

سلام یه سوال دارم لطفا راهنمایی کنید 

اگه یه خانم بخواد طلاق بگیره و خانواده هم حمایتش نکنن . خودش هم 40 میلیون داشته باشه . و اینکه سرکار هم میره میتونه از پس خودش بربیاد 

و اینکه طلاق چه مشکلاتی رو به وجود میاره ؟؟؟

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم

اگر بچه نداری اصلا مشکلی نداری ! اگر می تونی زبان بخون مهاجرت کن برو اگرم دوست نداری خونه رهن کن برو سرکار زندگیتو بساز معنی نداره تو یه جهنم بمونی و بسوزی خانوادت هم باهات راه می یان به مرور زمان مطمئن باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوارض طلاق بیشتر رو خانمایی اثر داره که با خانواده زندگی میکنن و استقلال مالی ندارن . حالا اگه اون خانم استقلال مالی داره و میتونه جدا زندگی کنه پس طلاق یه مرحله معمولی از زندگیشه و عین یه غم زودگذر میشه واسش . 

هیچ  
اگر بچه نداری اصلا مشکلی نداری ! اگر می تونی زبان بخون مهاجرت کن برو اگرم دوست نداری خونه رهن کن برو ...

بحث راه اومدن نیست . مادرم که کلا نباشه بهتره . پدر هم ندارم . با خواهرامم کاری ندارم چون نمیخوام بخاطرمن لطمه ایی به زندگیشون وارد بشه 

بستگی داره جرات تنها زندکی کردن رو داشته باشه یا نه حرف مردم براش مهم باشه یا نه با خانوادش اهل کش ...

نه میتونم بسازم چون عادت کردم با بدبختی زندگی کنم 

فکر کنم میتونه حالا چرا طلاق؟ خاهر 90 درصد خانم های طلاقی دیگه ازدواج نمیکنن دوباره ظلم در حق زنا ...

کی  گفته من خیلی دیدم ازدواج های بهتری می کنن حتی با پسرهای خیلی خیلی خوب و ازدواج نکرده ! اصلا این فرهنگ سوختن و ساختن باید تموم بشه 

فکر کنم میتونه حالا چرا طلاق؟ خاهر 90 درصد خانم های طلاقی دیگه ازدواج نمیکنن دوباره ظلم در حق زنا ...

آدم ازدواج اولش با عشقه اخرش میشه این خدا به داد بعدی برسه 

مشکلت با همسرت؟

خیلی چیزا مهمترینش خانوادش هستن . و اینکه هیچ مسئولیتی در قبال من قبول نمیکنه . در ظاهر با هم خوبیم امام من دیگه از درون داغون شدم وقتی شوهر خودمو میبینم با بقیه مقایسه میکنم و کم میارم . دیگه نمیتونم ادامه بدم 

کی  گفته من خیلی دیدم ازدواج های بهتری می کنن حتی با پسرهای خیلی خیلی خوب و ازدواج نکرده ! اصلا ...

نه من همسرمو خیلی دوس دارم و اینکه اخلاق خودمو میدونم نمیتونم کسیو کنارم دیگه تحمل کنم