2777
2789
عنوان

اسکیزوفرنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 20 پست
پدر مادرم خیلی محبت میکنن از وقتی فهمیدیم بیماریش جدیه تنهاش نمیزاریم ... خیلی دوس دارم بهش کمک کنم ...

ببین عزیزم

هر پسری بفهمه خواهرت همچین مشکلی داره ممکنه رهاش کنه یا ازش سو استفاده کنه

بهتره اینکارو نکنین اسیب بدتری به خواهرتون وارد میشه

درباره این چیزا هم بهتره با دکترش مشورت کنین

ولی شاید درس کمک کننده باشه

بازم بهتره با دکترش صحبت کنین

خواهر منم دقیقا همینجوریه ...۳ سال پیش میگفت فکر میکنم مردم ذهنمو میخونن فکرمو میخونن نمیدونم میگفت ...

سلام عزیزم خواهرت چرا خب دارو نمیخوره؟؟

منم همین مشکلو دارم ولی دارو مصرف میکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیز این مشکل نیاز به درمان دارویی داره. اصلا هم اینطور نیست هرگز درمان نشه. کاملا کنترل پذیره برادر من نوع حادش رو داشت. اگر خانواده دلسوز ولی آگاهی داشته باشه باید ببره دکتر و مداوم درمان دارویی و درکنارش جلسات روانکاوی و روان درمانی بگیره و درمان پذیر هست.

عزیز این مشکل نیاز به درمان دارویی داره. اصلا هم اینطور نیست هرگز درمان نشه. کاملا کنترل پذیره برادر ...

ان شاالله خدا همه کسایی که به نوعی مریض هستن یا هرنوع بیماری دارن شفا بده

من دوباره نگاه کردم

ندیدم که چیزی درباره درمان شدن یا نشدنش گفته باشم

ولی اینجور بیماری ها معمولا کنترل میشن نه درمان

فرق درمان با کنترل اینه که یعنی باید دارو مصرف کنن و تا زمانی که دارو مصرف میکنن خوب هستن ولی اگه دارو مصرف نکنن ممکنه بیماری بعد یه مدت برگرده

ولی درمان یعنی یه مدت دارو میخوری و کاملا خوب میشی

مثل سرماخوردگی

البته این تحقیقات من هم خیلی قدیمیه، واسه چند سال پیشه

و حتما الان مقالات و تحقیقات جدیدی اومده

ان شاالله خدا همه کسایی که به نوعی مریض هستن یا هرنوع بیماری دارن شفا بده من دوباره نگاه کردم ندید ...

درسته. موضوع اینه بحش مهمی از درمان بعد از درمان دارویی برای بیمار ما جلسات روان درمانی بود. بیمار ما مدتیه که داروهاش قطع شده جلسات روان درمانیش هم کمتر شده. قطعا تا اخر عمر باید تحت نظر و کنترل پزشک ها باشه اما الان با این حال به زندگی عادی برگشته.