2777
2789
عنوان

بیبیچک مثبت ولی خونریزی

1703 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من همونیم ک گفته بودم این ماه قبل پری 8تا بیبیچکم مثبت شد. از پریروز لکه های قهوه ای میدیم اما الان تبدیل شد ب خون و فکر میکنم پریود شدم. ولی خیلیها ترسوندنم گفتن چون بیبیچکت مثبت شد حتما برو ازمایش بده ک بارداری و واسه بچه ضرر داره. من چون خونریزی زیاد شد نرفتم گفتم پریود شدم ولی امروزم ک بیبیچک زدم فوری ی خط دیگه ظاهر شد بخدا دیگه دارم دیوونه میشم میگم نکنه یه مشکلی چیزی دارم ک بیبیچکم مثبت میشه.بیاین زودتر کمکم کنین اگه مهمه

عکس بی بی چکات

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش اینه بری دکتر دوتا آزمایش تیتر بتا به فاصله 48ساعت بدی

اگه نرمال رفت بالا بهت شیاف میدن بمونه، اگه کم یا خیلی زیاد بره بالا احتمال خارج رحمی هست

شایدم اصلا شیمیایی بوده داره دفع میشه 

تنها راهش همینه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

عزیزم گروه خونی ات منفی نیست؟؟ اگر منفی باشه با توجه به حاملگی به خونریزی می افتی و باید سریع آمپول روگام بزنی،،البته ممکنه همه اینطور نباشن ولی اطرافیان ما که چند مورد اینطور بودن، شما یه آزمایش بدی بهتر

سلام عزیزم منم تو دوران بارداری خونریزی داشتم رفتم سونو گفتن هماتوم داری کنار جنین دکترم بهم شیاف و قرص و آمپول دادبعد حدودا یک ماه خونریزیم لند اومد البته خونریزیم خیلیرشدید نبود اما خوب نمیشه هم گفت لکه بینی.شما ام اول برو سونو بده ببین دکتر زنان چی میگه بهت الکی هم استرس نگیر اگه انشاا... باردار باشی واسه خودت و تینی ضرر داره

برو دکتر.

یکی از دوستای منم بعد اینکه آزش مثبت شد شروع کرد به خونریزی مشکل اون جفت پایینه. برو دکتر اگه باردار باشی بهت دارو میده اوضاعت خوب میشه... الان دوستم ۶ ماهشه و استراحت مطلقه... 

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
تنها راهش اینه بری دکتر دوتا آزمایش تیتر بتا به فاصله 48ساعت بدی اگه نرمال رفت بالا بهت شیاف میدن ب ...

اوووف اینجوری نگو میترسم.عزیز ازمایش کلی بدم معلوم میشه من میگم شاید ی هورمونی تو بدنم زیاده ک اینجوری میشه

اوووف اینجوری نگو میترسم.عزیز ازمایش کلی بدم معلوم میشه من میگم شاید ی هورمونی تو بدنم زیاده ک اینجو ...

میخوای اول آز بده اگه مثبت بود برو دکتر..... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️