2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا نگران نباش طبیعی هست من از هفته ۲۵ متوجه شدم!!!! البته قبلش به حسایی داشتما ولی از هفت ...

منم بعضی روزا یه حسایی شبیه نبض یا حباب دارم اما مداوم نیست مثلا از دیروز همون حس رو نداشتم که نگرانم کرده

منم بعضی روزا یه حسایی شبیه نبض یا حباب دارم اما مداوم نیست مثلا از دیروز همون حس رو نداشتم که نگران ...

نبض رو منم از خفته ۱۶ داشتم دکتر گفت اون مال جفت هست

اونی که مثل حباب هست حرکت نینیه

نگران تکون خوردنش نباش فعلا

من تو هفته ۲۷ یه روز کلا تکون نخورد رفتم دکتر گفت طبیعی هست و سونو کرد و ضربان قلبشو هم شنیدم ولی از هفته ۳۰ باید کاملا به حرکتاش توجه کرد

این نبض رو منم دارم ولی هر روز نیست الان دو روزه اون حس رو نکردم

طبیعیه

من الان ک هفته ۲۲ هستم بعضی وقتا یک روز ونیم میشه تکون نمیخوره خیلی میترسم ولی میگن تکون میخوره و من متوجه نمیشم چون هم خیلی کوچیکه هم یهو من تو حرکتم متوجه نمیشم

طبیعیه من الان ک هفته ۲۲ هستم بعضی وقتا یک روز ونیم میشه تکون نمیخوره خیلی میترسم ولی میگن تکون میخ ...

من اون حسایی که شبیه حباب داشتم از دیروز قطع شده دیروزم مهمون داشتم فعالیتم زیاد بود و سرم شلوغ بود میگم شاید متوجه نشدم

وای خدا ...منم دوست دارم تکون بخوره اما تاحالا هیچ حسی نکردم

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست