2777
2789

اره هست ولی استفاده نکن 

خواهر من داروهای گیاهی استفاده کرد و حتی چربی سوز تحت نظر دکتر استفاده کرد

الان آنزیمهای کبدش بهم ریخته وزنش هم برگشته

سعی کن فقط رژیم غذایی بگیری 

چون هرچی استفاده کنی مستقیم رو کبد اثر میذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه گرفتم دارم میخورم عرق کرفس و عرق زیره و عرق برنا کامبوچا هر سه و کمتر از یک استان با هم مخلوط میکنم قبل نهار

یه پودرم داده اصلا نمیدونم چیه واسه قبل شام ولی نمیخورمش حساسم بهش ولی او سه تا بالا خیلی اشتهامو میگیرن 

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
من تازه گرفتم دارم میخورم عرق کرفس و عرق زیره و عرق برنا کامبوچا هر سه و کمتر از یک استان با هم مخلو ...

جدی اون سه تا جلوی اشتها رو میگیرن خیلی؟؟؟؟

خدایا بخاطر همه داشته ها ونداشته هایم شکر.

البته دارو گیاهی با توجه به طبع بدنتون باید مصرف کنید سعی کنید سر خود نگیرید من طبعم سرد و سودایی هستم اینا رو داد.

مثلا ابغوره خوبه ولی واسه کسی که مثل من طبعش سرده باعث میشه بیماریای دیگه بگیرم چون سردی بدن دو برابر میشه

حتما به این موضوع توجه کامل داشته باشید که مشکلی پیش نیاد

جدی اون سه تا جلوی اشتها رو میگیرن خیلی؟؟؟؟

واسه من که گرفته مثلا امروز صبحانه یه لیوان شیر با تی تاب خوردم قبل نهار خوردم نهار دلم نکشید هیچی نخوردم تا ۱۰ شب فقط تو روز چند تا بستی میخورم شام هم در حد چند لقمه البته تازه شروع کردم بشه یه هفته وزن میکنم ببینم نتیجه میده

عزیزم عصرا یه کوچولو زنجبیل و دارچین تویه فنجون آبجوش دمکن با عسل طبیعی یا خالی بخور بهتره توی نت سرچ کنی میفهمی میسوزونه

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
واسه من که گرفته مثلا امروز صبحانه یه لیوان شیر با تی تاب خوردم قبل نهار خوردم نهار دلم نکشید هیچی ن ...

چه رژیم مزخرفی داری صبحانه قبله نهار و اونم تیتاب وشیر   شام ده شب  روزی چنتا بستنی وااا مطمئن باش بجایی نمیرسی رژیم اصولی بگیر سریع لاغربشی و ضعف نگیری

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
واسه من که گرفته مثلا امروز صبحانه یه لیوان شیر با تی تاب خوردم قبل نهار خوردم نهار دلم نکشید هیچی ن ...

چقدر زیاد خوردی

من از صبح جز میوه و خرما و آب هیچی نمیخورم تا شب

شب هم چند لقمه خیلی کم شام میخورم

یک هفته س اینجورم فعلا ۸۰۰گرم کم کردم😞

چقدر زیاد خوردی من از صبح جز میوه و خرما و آب هیچی نمیخورم تا شب شب هم چند لقمه خیلی کم شام میخورم ...

خب اینم مربوط میشه به همون طبع بدن اگه طبع ت گرمه ادامه بده حتی اگه میتونی خام گیاه خواری بکن وای اگه طبعت سرده واست خطرناکه.

با کرفس کالری شماری کن در کنار این که همه چی میخوری همون هفته ای ۱ کیلو رو کم میکنی.

واسه پاکسازی بدنت هم در هفته یک روز نیم لیتر اب هویج و نیم لیتر اب کرفس و مخلوط کن طی یک روز همشو بخور اینجور کبدت و سموم بدن حاصل از رژیم همه دفع میشه

از همگی ممنون دوستان که نظر دادید

ممنون که تاپیکی زدی مشکل منم بود چربی سوزی من قبلا خیلی سرکا بالزامیک استفاده می کردم خیلی برام خوب بود با توجه به نظرات دوباره باید شروع کنم

مطمئنی این رژیمه؟ چندتا بستنی؟ اونم بستنیهای امروزی که اصلا توش شیر نداره و همش روغن پالم و رنگه و کبدتو چرب می کنه، تی تاب؟ که هیچ خاصیتی نداره! خب بجای تی تاب 5تا خرما بخور هم سردی شیرو می گیره هم فقر ویتامینی رو از بین میبره