واسه من که گرفته مثلا امروز صبحانه یه لیوان شیر با تی تاب خوردم قبل نهار خوردم نهار دلم نکشید هیچی نخوردم تا ۱۰ شب فقط تو روز چند تا بستی میخورم شام هم در حد چند لقمه البته تازه شروع کردم بشه یه هفته وزن میکنم ببینم نتیجه میده
چقدر زیاد خوردی من از صبح جز میوه و خرما و آب هیچی نمیخورم تا شب شب هم چند لقمه خیلی کم شام میخورم ...
خب اینم مربوط میشه به همون طبع بدن اگه طبع ت گرمه ادامه بده حتی اگه میتونی خام گیاه خواری بکن وای اگه طبعت سرده واست خطرناکه.
با کرفس کالری شماری کن در کنار این که همه چی میخوری همون هفته ای ۱ کیلو رو کم میکنی.
واسه پاکسازی بدنت هم در هفته یک روز نیم لیتر اب هویج و نیم لیتر اب کرفس و مخلوط کن طی یک روز همشو بخور اینجور کبدت و سموم بدن حاصل از رژیم همه دفع میشه
واسه من که گرفته مثلا امروز صبحانه یه لیوان شیر با تی تاب خوردم قبل نهار خوردم نهار دلم نکشید هیچی ن ...
مطمئنی این رژیمه؟ چندتا بستنی؟ اونم بستنیهای امروزی که اصلا توش شیر نداره و همش روغن پالم و رنگه و کبدتو چرب می کنه، تی تاب؟ که هیچ خاصیتی نداره! خب بجای تی تاب 5تا خرما بخور هم سردی شیرو می گیره هم فقر ویتامینی رو از بین میبره