2777
2789
عنوان

شده عاشق کسی باشین بهش نرسین

1829 بازدید | 105 پست

از نوجوانی عاشقش بودم پسر خاله بابام بود اگه فیلم پدر و نگاه کرده باشه مثل شخصیت حامد باحیا و نجیب و پاک و خوش رو بود از اول راهنمایی دوسش داشتم همه فهمیدن آبروم رفت خودشم فهمید ولی هیچ کاری نکرد ولی بخدا دوستش داشتم تا الان.... حالم بده

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره شده اتفاقا اونم شبیه شخصیت حامد بود ولی نشد دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اخی😢،اره منم عاشق ینفر بودم،با اینکه خییلیا بعدش اومدن و رفتن حتی ازدواجم کردم،بازم میگم تنها عشقم اون بود،الانم شوهرمو دوسدارم ولی عشق واقعیه زندگیم فقط اون بود

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁

من... چه حس بدی دیگه دوستش ندارم اما فراموششم نکردم.نمیدونم چطور فراموش کنم

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون