2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی تخمدان داشتم دکترم میگفت خیلی هم شدیده واحتیاج به عمل دارم وچنددوره برای بارداری بادارو اقدام کردم اما باردار نشدم اما یه ماه که هیچ دارویی استفاده نکرده بودم به لطف خدا باردار شدم اما چندماهی میشد مرتب گلوکوفاژ میخوردم 

من هستم.کلومیفن و گلوکوفاژ و دوفاستون

ب منم کلومیفن با گلوکوفاژ داد فقط همین از وقتی ک گلوکوفاژ میخورم اصلا میل ب غذا ندارم خودمم افتضاح لاغرم همش حالت تهوع با سرگیجه خواب

من تنبلی تخمدان داشتم دکترم میگفت خیلی هم شدیده واحتیاج به عمل دارم وچنددوره برای بارداری بادارو اقد ...

چند ماه من سه ماه اقدام بودم بعد ک سنو دادم مشخص شد تنبلی دارم حالا واقعا امیدی هست من شوهرم هم کم پیشمه دعام کن بارداری نفست گیراست

چند ماه من سه ماه اقدام بودم بعد ک سنو دادم مشخص شد تنبلی دارم حالا واقعا امیدی هست من شوهرم هم کم پ ...

عزیزم امیدت به خداباشه ایه ۳۷ ۳۸ سوره رعد رو به کمرت ببند من همون ماه که اینکارو کردم باردار شدم شوهر منم کارش تهران بود ومن شهرستان خیلی ناامید بودم دکترا خیلی ناامیدم کرده بودن اما الان خدارو شکر یه دختر ۱۷ ماهه دارم امیدوارم خدا به همه ی اونهایی که چشم انتظارن یه نی نی خوشگل بده من ۲سال کارم غصه وگریه بود