2777
2789
عنوان

خاستگاری

224 بازدید | 16 پست

تا چ حد موافق ازدواجای سنتی هستین؟

اینکه فقط خانواده ها معرفیتون کنن و بعد ببینی طرف آدم خوبیه

با اینکه آدم خوبیه ولی هیچ حسی بهش ندارم یعنی بعدا به هم علاقمند میشیم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من موافق ازدواج سنتی هستم اما به نظرم باید خواستگار تو همون دیدار اول به دل ادم بشینه .....

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

علاقه من دیدم به وجود میاد دوستام دیدم اولش خاستگار بوده براشون ولی الان براش میمیرن

من خودم سنتی نبودم تجربه ندارم

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم

اگه خوشت نیومد اینکه بعدها ب دل بشینه یا نشینه مساله میشه واسه ادم..ازدواج سنتی خوبه منتها از اولش بپسندی 

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

من سنتی دوست ندارم ولی اگه روزی بخوام این مدلی عروسی کنم ترجیح میدم اگه از پسره خوشم اومد تا چندوقت باهاش رفت و امد،کنم بعد ازدواج 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

یوقتایی تو دیدار اول یکی ب دلت میشینه  وحس میکنی ک میتونی کم کم دوستش داشته باشی

ولی ازهمون دیدار اول ک نباید عاشقش بشی ،دو سه جلسه باهم صحبت کنین ببینی چجوری میشه

خوشبخت بشی عزیزم💜

اگه تو نگاه اول ظاهرش به دلت نشست بعدا هم بیشتر به دلت میشینه.و اخلاقش طی صحبتهای به دلت بشینه مطمئنی باش حتما بهش علاقمند میشی بعدا

ما سنتی ازدواج کردیم ولی دو ماه فقط تلفنی باهم صحبت کردیم و بیرون رفتیم تا اخلاقامون دستمون بیاد بعد دوماه رفتیم مشاوره و در نهایت آزمایشگاه و محضر

اگه تو نگاه اول ظاهرش به دلت نشست بعدا هم بیشتر به دلت میشینه.و اخلاقش طی صحبتهای به دلت بشینه مطمئن ...

استرس علاقه متقابلم دارم اینکه بدون هیچ آشنایی اونم میتونه بهم علاقمند یسه اگه من شدم