بچه ها منو شوهرم فردا میخوایم بریم بازار میخوام رژیم پسر بگیرم لطفا بهم بگین چیا احتیاج دارم ک بگیرم بگین من لیست میگیرم......برا تقویت اسپرمم هر چی خوبه بگین .....میگن اگه کبد مادر تمیز باشه رنگ بچه خوب میشه بدا کبد چی خوبه اونم بگید؟تو روخدا کسی میدونه راهنمایی کنه
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
چرا گلم برا این که گفتم پسر😊من پسر میخوام چون خودم داداش ندارم آرزوم بود ی داداش از خودم بزرگ تر داشته چون داداش داشتن ب دلن مونده برا همین میخوام اول پسر داشته باشم بدا خواهراش ک بعدن میان😆
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
قبل از اقدام باید رحمتو با ابو جوش شیرین بشوری تا محیطش قلیایی شه .
اره فدات اینو میدونم