2821
2789
عنوان

پسر دار شدن

4659 بازدید | 63 پست

بچه ها منو شوهرم فردا میخوایم بریم بازار میخوام رژیم پسر بگیرم لطفا بهم بگین چیا احتیاج دارم ک بگیرم بگین من لیست میگیرم......برا تقویت اسپرمم هر چی خوبه بگین .....میگن اگه کبد مادر تمیز باشه رنگ بچه خوب میشه بدا کبد چی خوبه اونم بگید؟تو روخدا کسی میدونه راهنمایی کنه

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خرما.گردو .انجیر.انبه رسیده.سبزیجات.موز.آجیل.

خورشت قیمه باگوشت گوسفندی.قورمه سبزی باگوشت گوسفندی.خورش کرفس.بادمجون.فسنجون.ازبین ادویه ها ..دارچین فلفل زنجبیل هل آویشن

بذا بازم فک کنم الان میگم😄

الان ترورت میکنن.اودافظ رهگذر😂😂😂

چرا گلم برا این که گفتم پسر😊من پسر میخوام چون خودم داداش ندارم آرزوم بود ی داداش از خودم بزرگ تر داشته  چون داداش داشتن ب دلن مونده  برا همین میخوام اول پسر داشته باشم بدا خواهراش ک بعدن میان😆

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
جنین پسر با رنگ مناسب نیازمندیم خخخخ

نامرد چ تیکه ای میندازی😉خو دوس دالم خوشکل باشه😟

قبل از اقدام باید رحمتو با ابو جوش شیرین بشوری تا محیطش قلیایی شه . 

اره فدات اینو میدونم

چرا گلم برا این که گفتم پسر😊من پسر میخوام چون خودم داداش ندارم آرزوم بود ی داداش از خودم بزرگ تر دا ...

انشالله عزیزم انشالله.من خودمم پسر دارم.ولی اینجا اکثریت دختردوستن.😁😁😘😘