2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

177 بازدید | 24 پست

مزاحم تلفنی دارم نمیدونم کیه من شمارمو کسی نداره فقط شوهرم وخانواده خودم هرروز از خط های مختلف میزنگه من اصلا جواب نمیدم همشونو زدم رو رد تماس ولی لیست ردم دیگه پره خیلی ذهنم مشغوله نگرانم شوهرم بفهمه بهم شک کنه وقتی میاد خونه گوشیم رو میزنم حالت هواپیما از خدا میخوام کاری کنه دست از سرم وردارن وشرشون دامن زندگیمو نگیره😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا یعنی چی شوهرم شک کنه م تو بخودت شک داری؟ بده زنگ زدن شوهرت برداره میزاری لیست رد وحالت هواپیما ای ...

من شوهرمو میشناسم بفهمه مزاحم دارم دیوونه بازی درمیاره

اگ داداش داری یا مردی از خانوادت ک بهش اطمینان داری بده اونا جواب بدن ... ان شاءالله که مشکلت حل شه

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری
اگ داداش داری یا مردی از خانوادت ک بهش اطمینان داری بده اونا جواب بدن ... ان شاءالله که مشکلت حل شه

وای داداش ههههه از همه دیوونه تر حالا میره صدای دختر درمیاره میکشونتش سرقرار و کتک بازی و کلانتری اخرشم همه میفهمن😑

خوب چرا به شوهرت نمیگی. من مزاحم داشتم چند بار پشت سر هم همسرم جواب داد دیگه زنگ نزد.

شوهرم همینجوریش هم حساسه بعضی وقتا الکی شک میکنه حالا بفهمه مزاحمم دارم