2777
2789
عنوان

TRX یا بدنسازی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78482 بازدید | 64 پست
در ورزش اول چربی از بین میره و بعد. ماهیچه ها سفت میشن که میگن عضله سازی میشه برای خانم ها هم هیچ وق ...

دوست عزیز همه ی خانومها نه ولی بعضیها هستن تو باشگاهمون هیکلشون رو مردونه کردن واز ظریف بودن درومدن خیلی بدم میاد شاید پروتئین توآب مخلوط میکنن میخورن ولی چرا میشه 

پس باتوجه ب چیزی ک گفتین چرا میگن تی ار ایکس لاغر نمیکنه میگن وزن کم نمیکنی اما سایز کم میکنی چجور ...

مگه میشه با ورزش شما وزن کن نکنی حتما کم میشی ولی کاهش سایز خیلی مهمتر از وزن هست اینو همه مربیا میگن

هیکل عضله ای وزنش بیشتر از هیکل چربی داره 

من یه دوست داشتم مربی ورزش بود ۶۵ کیلو بود ولی سایز ۳۶ داشت خیلی عالی.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون چ خوب شد گفتین یک جلسه رفتم تی ار ایکس تا حالا پس چقد مشاوره اشتباه دادن بهم! صدبار گفتم می ...

عزیز دلم اونا دنبال پولن شما باید بری اول بدنسازی من دوستم شکم داشت خیلی یعنی هرکی این بدبختو میدید میگفت بارداری روناش زیادی بزرگ بود بابدنسازی لاغر شد وخیلی شکمش آب شد من بشوخی بهش گفتم فارغ شدیا اون کسی که گفته بیا trxبیسواد بوده شما باید چربیات بسوزه trxفرم میده کلاس زومبا ورقصم تو لاغری موثره

دوست عزیز همه ی خانومها نه ولی بعضیها هستن تو باشگاهمون هیکلشون رو مردونه کردن واز ظریف بودن درومدن ...

بله اگر مواد شیمیایی استفاده کنن البته که میشه مثل زنایی که در مسابقه بدنسازی شرکت میکنن تو tv عین مردا شدن.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
عزیز دلم اونا دنبال پولن شما باید بری اول بدنسازی من دوستم شکم داشت خیلی یعنی هرکی این بدبختو میدید ...

عجب!

مرسی ک گفتین واقعا وگرنه معلوم نبود تا کی این راه اشتباه رو میرفتم!

خیییلی ممنونم❤🌷

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

عزیز دلم اونا دنبال پولن شما باید بری اول بدنسازی من دوستم شکم داشت خیلی یعنی هرکی این بدبختو میدید ...

بدنسازی خانمها میشه همون فیتنس دیگه؟

کار با دستگاه یعنی؟

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

منظورم اینه همزمان چربی میسوزه و عضله سازی میشه درسته؟ یا همون چربی هایی ک هست سفت میشه؟

اگه برنامتو درست پیش بری چربی هاتو میسوزونی اما اگه اشتبا ازوسایل استفاده کنی ممکنه چاق بشی چون به فرض مثلا تردمیل چربی سوزی میکنه درسته حالا شما تردمیل باشیب زیاد وسرعت کم بری مثلایا یه حرکاتی که واسه فرم ب ا س ن انجام بدی فرم میگیری پس مهم درست استفاده کردنه مثلا دمبل سنگین بزنی وکم اون قسمتو بزرگ میکنه خب همین دمبل رو اشتباه بیای خیلی بزنی وسبک کوچیک میکنه

بدنسازی خانمها میشه همون فیتنس دیگه؟ کار با دستگاه یعنی؟

فیتنس فقط چربی سوزی میکنه چربیارو آب میکنه اما بدنسازی عضله میکنه وفرم میده یکی از شاخه های بدنسازی فیتنس هست سوزاندنه چربیه فیتنس 

تی آر ایکس برای خانما بهتره چون عضلانیشون نمیکنه و فقط رو فرم میارشون من خودم چند هفته اس دارم میرم هیپ هاپ امروز تصمیم گرفتم ماه بعد عوضش کنم برم تی آر ایکس برای همین رفتم با مربی صحبت کردم تصمیم قطعی گرفتم که برم به نظرم خیلی عالیه

من یکساله دارم تیاریکس میرم..................لاغرم هستم............خوبه.......برو

پنج سال از تاپیک گذشته 

چه خوب که موفقی دوست عزیز

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..