2777
2789
عنوان

خانم ها یک سوال پزشکی دارم.

84 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها!

من چند وقته سردرد و سرگیجه شدید دارم جوری که هیچ کاری نمی تونم بکنم. البته اینم بگم بعضی روزها کاملا خوبم بعضی روزها هم فقط باید تو رختخواب بخوابم.

آزمایش و ام آر آی هم هیچی رو نشون داده! اینم بگم استرس دارم آخه مادرم خیلی مریضه و اکثرا هم برای مشکلاتش تو همین سایت در مورد دکترهای مختلف سوال می کنم.

البته مریضی مادرم مربوط به الان نیست (یعنی تازه این شرایط برام پیش نیومده) اما این سردرد و سرگیجه دقیقا 3 ماه شروع شده.

هیچ نظری دارید؟ یا چیز خاصی به ذهنتون میرسه؟ آخه یکم ترسیدم! می ترسم مشکلم جدی باشه ولی دکترها تشخیص نداده باشن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه وقتهائى سرگيجه ممكنه به خاطر كم خونى و ضعيفى هم باشه . فشار خونت هم چند بارى چك كن ببين بالا يا خيلى پائين نيست. سردرد خيلى دلايل وسيعى داره بايد خودت دنبالش باشى بفهمى علتش چيه