2777
2789
عنوان

جلوگیری از سقط

247 بازدید | 12 پست

بچه ها من شکم اولم هستش و اینکه خیلی میترسم از اینکه خدایی نکرده یوقت سقط بشه.چه جوری باید مواظب خودم باشم یا چیا رو نباید بخورم؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

فقط بهش فكر نكن استرس بدترين سمه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

gاستراحت  کن تا میتونی زعفرون زرشک  گرمیجات نخور

گرمیجات که میگن خوبه؟یعنی سردیجات فقط بخورم؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
گرمیجات که میگن خوبه؟یعنی سردیجات فقط بخورم؟

گرمیجات کی. گفت خوبه  باعث سقط میشه زعفرون زرشک عسل سیاه دانه وووو نباید خورده شه دکترم گفت سردیجاتم زیاده روی نشه متعادل 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
گرمیجات کی. گفت خوبه  باعث سقط میشه زعفرون زرشک عسل سیاه دانه وووو نباید خورده شه دکترم گفت سرد ...

عه باشه مرسی از راهنماییت عزیزم

تو هم دلت درد میکنه؟؟من تکون میخورم درد میکنه میترسم

شما کی موعدت بود برامن شیاف پروژستون دکتر داده

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
شما کی موعدت بود برامن شیاف پروژستون دکتر داده

دیروز

برای سفت شدن جای جنین داده؟؟من هنوز جواب ازمایشمو نگرفتم فقط بی بی مثبت شده فردا میخوام برم دکتر

دیروز برای سفت شدن جای جنین داده؟؟من هنوز جواب ازمایشمو نگرفتم فقط بی بی مثبت شده فردا میخوام برم د ...

من ۱۸ موعدمه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

آره 

عه باشه مرسی از راهنماییت عزیزم تو هم دلت درد میکنه؟؟من تکون میخورم درد میکنه میترسم

من بیشتر استراحتم. یکم گاهی درد میگره کمرم. از امروزم حالت تهوح یکم میگیرم  گر گرفتگی تشنگی زیاد ادرار زیاد  بیحالی علایمم

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
من بیشتر استراحتم. یکم گاهی درد میگره کمرم. از امروزم حالت تهوح یکم میگیرم  گر گرفتگی تشنگی زیا ...

منم خیلی استراحت میکنم یکم از بابت وای فای و گوشی نگرانم دکترت چیزی نگفته؟؟