2777
2789
عنوان

مدرک ایلتس

1477 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

امروز زنگ زدم یه آموزشگاه برای مدرک ایلتس 

گفتن اگه میخای فشرده بیای 22ترم طول میکشه 

هر 3هفته هم یک ترم تموم میشه 

هزینه هر ترم هم 380 هست

کلا برای 22ترم باید 8میلیون و سیصدوشصت هزارتومن هزینه کنم 😕

بنظرتون زیادی گرون نیست؟ ؟؟😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرک آیلتس یا تافل برای مهاجرت به خارج از کشور و گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج ایران مناسب هستن. کاربرد دیگه ای نداره. اگر می خوای بیای خارج ایران برا ادامه تحصیل و لازم داری خب باید بری بگیری دیگه. سعی کن اوایلشو تو خونه بخونی بعد بری که هزینه کمتر بشه. من خودم چهار پنج جلسه برا تافل کلاس رفتم٬ که کمی با آزمونش و مدل سوال هاش آشنا بشم و برام کافی بود. اگر زبانت خوبه احتیاج زیادی نخواهی داشت که طولانی بری.

اگر برای مهاجرت نمی خوای دنبالش نرو.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
نه عزیزم از صفر نیستم

عزيزم ايلتس خودش يه ترم بيشتر نيست اين بيست و دو ترم ميشه از صفر تا خود ايلتس اما خود ايلتس يه دوره سه ماهه است كه حدود يك ميليون تومن شهريه اشه اما خوب بايد زبانت كامل باشه تا بتوني وارد دوره ايلتس بشي

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
انشالله ساله دیگه 

خوب عزيزم به نظرم نياز نيس انقدر هزينه كني 

يه سري با كلاس هاي زبان جنرال فشرده شروع كن 

بعد ايلتس و برو 

چون ٩ مليون واسه ١ سال خيلي زياده 

و زبان فقط تلاش زبان اموز اموزشگاه فقط راه بهت نشون ميده 

اره برای مهاجرت میخام 

به نظر من کلاس جدا رفتن موردی نداره. من آیلتس ندادم البته تافل دادم. اما تا جایی که می دونم مشابه هستن.

سطح عمومی زبان رو می سنجن این آزمون ها. بنابرین اگر سطحت در حد تافل بالای  هشتاد٬ نود یا آیلتس شش و نیم هفت هست لازم نیست زیاد کلاس بری. توی خونه تمرین کن فقط چند جلسه برو با زمان بندی آزمون و... آشنا بشی. اگر هم لازم داری که سطح زبانت رو بیاری بالا به نظرم با کلاس زبان معمولی هم میشه و فرقی نمی کنه. بازم می تونی فقط اون ماه آخر بری کلاس مختص آیلتس.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

اول يبار ازمون ماك بده

ببيني دقيقا تو چه لولي هستي

بعد برو دنبال كلاس

ليسنينگ و اسپيكينگ صرفا به تلاش خودت برميگرده

ولي واسه رايتينگ واقعا كلاس لازمه

يه روزي، يه جايي ، به يه طريقي... صبر داشته باش- فقط صبر داشته باش