2777
2789
عنوان

میلاد کی مرام

713 بازدید | 14 پست

کیا عاشق بازیگر میلاد کی مرام هستن .من خیلی خوشم میاد ازش وقتی فیلماشو میبینم از ذهنم نمیره یه هفته گیج میشم کلاااا😢😢

تعداد رای : 14
نظرسنجی
کم
7
50%
متوسط
3
21%
زیاد
1
7%
خیلی زیاد
3
21%
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پناه برخدا چرت خودتو اذیت میکنی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

اینم خوبه همه فیلم هاشو دیدم

میلاد کی مرام خیلی خوبه

خیانت همه را از پا می اندازد ، از خدا که قوی تر نیستیم!!!!!!!!!!!       ببین خیانت شیطان با او چه کرده که اینطور بیخیال دنیا شده     است . 

علاقه مندان به اقای کی مرام یه خبر خوب دارم براتون اینکه یه فن پیج قراره راه بیوفته پر از میکسا و تکستا و عکسای جذاب،فان،دپ و.‌. 

خواهشا حمایت کنین♡ایدی ما به زودی:milad_sajedemahla