2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بااجازه استاتر

خادم الرضا هستم حرم به مناسبت شهادت امام جواد ختم زیر را برگزار کرده نیت کنیو واعلام کنید چندتا میخونیر

🌸 دعای نور حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) 🌸

🌸بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ🌸

بِسْمِ اللهِ النُّورِ، بِسْمِ اللهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللهِ نُورٌ عَلَى نُورٍ، بِسْمِ اللهِ الَّذِی هُوَ مُدَبِّرُ الاُمُورِ، بِسْمِ اللهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ. الْحَمْدُلِلَّهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، وَ أنْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ، فِی كِتابٍ مَسْطُورٍ، فِی رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرِ مَقْدُورٍ، عَلَى نَبِی مَحْبُورٍ. الْحَمْدُلِلَّهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ، وَ بِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ، وَ عَلَى السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ مَشْكُورٌ، وَ صَلَّى اللهُ عَلَى سَیدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ."

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

نه والا من که هیچکدومش رو نیستم!در کل بستگی به تربیت پدر و مادر داره!دوست من 4 تا خواهرن کوچیکه رو انقدر تحویل گرفتن که تبدیل به یه موجود غیرقابل تحمل شده!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

من تک دخترم اصلا لوس نیستم ولی عروسمون ۴تا دخترن یکی از یکی لوس تر سر هرچی تو خونشون میشه قهر و گریه میکنن مامانشونم همیشه میگه اینا لوسن

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
من تک دخترم از نظر خودم اصلا اینطوری نیستم . در طاهر بقیه هم حرفمو تایید میکنن ولی خدا میدونه تو دلش ...

منم فکر میکنم لوس نیستم اما یکی بهم گفت ما هم باید خودمونو برای ناز کشیدن اماده کنیم

اسم ما تک دخترا بد در رفته اتفا خیلی ام مستقل و خود ساختن چون تنهان  اینایی که چن تا دخترن به پشتوانه هم اکثرا هم خیلی لوسن هم تو بعضیا پررو و دریده ولی تک دخترا مظلومن اکثرا چون همیشه تک میفتن

منم تک دخترم با سه تا برادر

بین دوستان و فامیل هم معروفم به صبوری و خوش اخلاقی و سازگاری با شرایط

اینا حرف هایی که خودشون همیشه بهم میگن و میگن که چطور میتونی انقد صبور باشی یا مثلا خیلی راحت با شرایط کنار میای

لوس بودن بیشتر به تربیت خانوادگی طرف ربط داره