2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم چراانقدعصبی حالا😄

آخه واقعا آدم وضع مردم رو میبینه غصه میخوره .خیلیا اجاره نشینن خیلیا گرسنه ن خیلیا ب خاطر بی پولی تمیتونن برن سر خونه زندکیشون عروسی کنن و خیلی های دیگه....

شما ببخش گلم .

آخه واقعا آدم وضع مردم رو میبینه غصه میخوره .خیلیا اجاره نشینن خیلیا گرسنه ن خیلیا ب خاطر بی پولی تم ...

بیخیال عزیزم منم جز همونام که بخاطر بی پولی نمیتونم عروسی کنم ولی فرق من اینه ک شوهرم خونه داره و مادرم نمیزاره برم اونجا

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋

بچه ها زود ببینید تا پاک کنم نظر هم بدین 

البته لوستر وسط رو ک روشن کنم نور خونه خیلی دلبازتر میشه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
دقیقا منظورم همین بود بوخودا

من الان زورم فقط ب اتاق خودم میرسه از یه نواختی خسته میشم هر هفته یه مدل جا ب جا میکنم

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋