2777
2789
عنوان

مایع امیونیک ۲۰

76 بازدید | 7 پست

بچه ها هفته ۲۶ سونو دادم حجم مایع ۲۰ بود سونو گفت حداکثر طبیعیه اما نکفت مشکلیه. دکترمم چیزی نگفت. تو نت سرج کردم نکرانم. تجربه ای دارین؟

البته اب زیاد میخوردم که الان دیگه میخوام نخورم 

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

چه ربطی به آب داره خب اگه مشکلی بود دکترت میگفت ,نت که خیلی پیچیده ش میکنه اصلا توجه نکن و استرس از همه ی اینا بدتره تو بارداری

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چه ربطی به آب داره خب اگه مشکلی بود دکترت میگفت ,نت که خیلی پیچیده ش میکنه اصلا توجه نکن و استرس از ...

اخه میگن اب زیاد باشه باعث پارگی کیسه اب میشه. هرچند خیلی جاها نوشتن حداکثرش ۲۵ هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو بارداری اب دور جنینم زیاد بود ۲۵ بود!!!دکترم اتفاقا خیلی نگران شد گفت غربالکری دومت نرمال بود گفتم بلهاز نظر دیابتم چک شدم مشکلی نبود بهم دو هفته استراحت مطلق داد گفت آب هم کمتر بخور بعد دو هفته اومد ۲۰ تا اخرم همین بود

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
دیابت بارداری نداری؟

نه دیابت ندارم. غربالگری ها همه سالم بود. 

خودم فکر میکنم بخاطر ای زیادی که میخوردم

از کم بودنش نکران بودم همیشه واسه همین خیلیییی ای میخوردم. منم ۲۰ هستم . دیگه استراحت مطلق نبودی بعد ۲۰ ؟ 

نه دیابت ندارم. غربالگری ها همه سالم بود.  خودم فکر میکنم بخاطر ای زیادی که میخوردم از کم بود ...

دکتر تا هفته ۳۷ اجازه پیاده روی بهم نمیداد استراحت مطلقی که همش دراز کش باشم نبود ولی میگفت کار زیاد نکن پیاده روی نکن 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...