2777
2789
من دکتر عباسی میرم خوبه چهارراه طالقانی متخصصه.

تلفنی نوبت میده من میخوام کسی باشه همین امروز یا فردا ویزیتم کنه فوریه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلفنی نوبت میده من میخوام کسی باشه همین امروز یا فردا ویزیتم کنه فوریه

اصلا نیاز به وقت نیست همین الان برو میفرستت داخل البته شاید دو سه ساعتی طول بکشه. برای چه کاری میخوای. من مراقبت بارداری و سزارینم باهاش بوده راضی بودم.

لا تقنطوا من رحمت الله
اصلا نیاز به وقت نیست همین الان برو میفرستت داخل البته شاید دو سه ساعتی طول بکشه. برای چه کاری میخوا ...

ممنون گلم میخوام اقدام کنم ولی عفونت شدید دارم بعدم بیست و دوم ک فرداس باید حتما سونو بدم تخمک گذاریمه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ممنون گلم میخوام اقدام کنم ولی عفونت شدید دارم بعدم بیست و دوم ک فرداس باید حتما سونو بدم تخمک گذاری ...

کنار اداره پست ساختمان امید هستن طبقه ۵

لا تقنطوا من رحمت الله
کنار اداره پست ساختمان امید هستن طبقه ۵

مرسی عزیزم لطف کردی حتما میرم پیشش

ان شاءالله خدا یه کوچولوی سالم و صالح قسمتت بکنه.

قربونت عزیزم 😘😘😘