2777
2789

جواب بله رو بهش بده ام دوروز بعد خواستگاری مامانم به عمه ام گفت اومد دم خونمون زنگ زد در حیاط تا باز کردم بوسم کرد 😂😂جالب این محرمش نشده بودم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس نامزدی منو میرسوند ارایشگاه پشت دستم  تو ماشین

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    

همون شب عقد بود   لپمو بوسید بعدشم لبامو  منو بگی مردم از خجالت

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
چقدر طولانی! البته فکر کنم منظور استارتر از کجا کجای بدن نبود. مکانش رو میگه

اهان خب پسر مثبتیه  مکان اندر ماشین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

تولد دوستم

تو یه مهمانی

اون موقع هنوز دوست دسرم نبود اما هیلی وقت بود دنبالم بود، یه حرفی زد قهر کردم اونم کلی لپمو بوس کرد که از دلم در بیاد

اولین بار هم که لبمو بوسید شب عید بود دو ساعت بعد سال تحویل اومد جلو خونمون گفت یه لحظه بیا ببینمت رفتم و منو بوس کرد

همون شب عقد بود   لپمو بوسید بعدشم لبامو  منو بگی مردم از خجالت

البته نبوسیدا خورد 😆 منم متنفر از بوس منم رو نمیشد بگم نبوس بدم میاد 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........