2821
2789

خواهر من دقیقا ده روزه آبسه کرده بود و ورم داشت شاغل هم بود دیگه میخاست بره جراحی که یه بنده خدایی گفته بود سیر بزار 

سیر باعث شده بود باز بشه آبسه و ورمش بخوابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من دقیقا ده روزه آبسه کرده بود و ورم داشت شاغل هم بود دیگه میخاست بره جراحی که یه بنده خدایی گ ...

سلام دندون منم بدجوری آبسه کرده 

سیر رو باید بزارم روی لثه ؟؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

سلام دندون منم بدجوری آبسه کرده  سیر رو باید بزارم روی لثه ؟؟

سلام با دندونتون چیکار کردید؟سیر گذاشتید؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
خواهر من دقیقا ده روزه آبسه کرده بود و ورم داشت شاغل هم بود دیگه میخاست بره جراحی که یه بنده خدایی گ ...

عزیزم دندون من از داخل اصلا چرک نداره مثلا چرک باد کرده اما وروم داره گمونم ابسه ریشه داره سیر چند دقیقه بدارم خیلی میسوزونه تو لوپم میدارم اما برا من ابسه ریشس 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز