2777
2789
عنوان

اخه چرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 108 پست
هیچی نمیتونی بگی حرفیم بزنیم حرف حق باشه تهدیدمون میکنن😕

درسته، نمیشه چیزی گفت ،صد تا انگ بهت میچسبونن و میگن ، این به خدا اهانت کرده ،به سخنان خدا بی حرمتی کرده، به پیامبر هتاکی کرده و...

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
درسته، نمیشه چیزی گفت ،صد تا انگ بهت میچسبونن و میگن ، این به خدا اهانت کرده ،به سخنان خدا بی حرمتی ...

وای اره دقیقن ادمو پشیمون میکنن از حرفی ک زده😑😑

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته، نمیشه چیزی گفت ،صد تا انگ بهت میچسبونن و میگن ، این به خدا اهانت کرده ،به سخنان خدا بی حرمتی ...

دقیقا واقعیت بگی این مذهبی نما ها باهزاران دری  وری میگن دروغ میگی بابا تو قران نوشته  تو تاریخ امده میخواهن کتمان کنندحقیقت نه کتمان شدنی نهانکار شدنی قران ومعنیش حاضر تاریخ هم گواه

بعله من قران ومعنیش کامل خوندم میگم تو قران کتک زدن زن برای مطیع شدن واسارت زنان شوهر دار امده وداعش لعنتی داره ازاین ایه ها سو استفاده می کنه  فقط درجواب دری وری می گن فحش ودروغ بابا مذهبی نما دروغ گناه نیست حتما