2777
2789
عنوان

اخه چرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 108 پست
اخوندها بابا میگن که برای دو تا تار مو اویزونت میکنن وشکنجه میدهن چه جای بهتری 

به نظر من تصور درستی از خدای مهربونمون نداریم

من خودم به حجاب مقیدم ولی بخاطر دو تا تار و بعیده این کار بشه

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
ما ایرانی ها خونه شوهر که بابا خوشی نداریم اقایون اخوندها مگن نباید بدون اجازه شوهرت جایی بری کاری ک ...

اگه شوهرت آدم حسابی باشه و با کسی ازدواج کنی که فقط آدم باشه، اتفاقا خوشبخترین زن دنیایی، خیلیا ازدواجشون از سر بی فکریه و با کسی ازدواج میکنن که فقط برای رفع نیاز جنسی خودش ازدواج کرده و بعد از رفع نیاز طلاق میگیره و میره سراغ یکی دیگه

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخوندها بابا میگن که برای دو تا تار مو اویزونت میکنن وشکنجه میدهن چه جای بهتری  

خود آخوندها رو خدا مجازات نمی کنه، خدا نشسته ببینه کی 2 تا تار مو بیرون انداخته تا آویزونش کنه و شکنجه بده، همین آخوندهای *** باعث شدن خیلی از جوونا قید نماز و قران و خدا رو بزنن و سراغ این چیزها نرن

الان من که اینقدر موهام بیرونه، خدا چقدر مجازات میکنه؟ اینطور باشه فکر کنم تو شهر باید یه زلزله 10 ریشتری بیاد، همه با خاک یکسان بشن

طرز فکرشون اینه چون همشون رگ و ریشه عرب جهالت دارن توهین به عربای ایرانی نشه منظورم عربای اونطرفه.نس ...

ولی مطیع شوهر بودن توی قران امده است  توی قران نوشته که اگر زنان نافرمانی کردن ان ها بزنید تا مطیع شما شوند وامام علی هم فرموده که منفورترین وبدترین زنان زنانی هستند که به روی شوهر خود تعصب داشته باشن یعنی اگه شوهرمون بخواهد چهار تا زن بگیره وهر چند تا دلش بخواهد صیغه کند حق نداریم چیزی بگیم وگرنه بدترین زنان وجهنمی هستیم

طرز فکرشون اینه چون همشون رگ و ریشه عرب جهالت دارن توهین به عربای ایرانی نشه منظورم عربای اونطرفه.نس ...

عرب های ایران هم ازون سمت اومدن، ایران عربش کجا بود؟

اره همه گناه ها به گفته ی اخوندها به همین تار مو هاست 

زلزله و سیل و طوفان، فقط بخاز بد حجابی و بیرون انداختن تار مو هست، بخاطره دزدی های خودشون نیست

زلزله و سیل و طوفان، فقط بخاز بد حجابی و بیرون انداختن تار مو هست، بخاطره دزدی های خودشون نیست

اره دزدی خودشون مجاز وحلال هستی اگه بگی نه حرام تاپیک خودمون وسایت با هم می ترکونن

با این اوضاع همینطور باید تو خونه پدری بمونیم و پیر بشیم، رنگ شوهر و بچه رو نمی بینیم

اره درست مییگی قبول دارم خدا رحم کنه بهمون فقط

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اره دزدی خودشون مجاز وحلال هستی اگه بگی نه حرام تاپیک خودمون وسایت با هم می ترکونن

😕😀

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
بازداشت مون نکنن خوبه

هیچی نمیتونی بگی حرفیم بزنیم حرف حق باشه تهدیدمون میکنن😕