2777
2789
عنوان

اخه چرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 108 پست
عزیزم خدا بیامرزدشون ولی توام نگران نباش.براشون قرآن بخون و خیرات بده.مطمعن باش خدا مهربون تر از این ...

مرسی عزیزم حتما میخونم 😘😘،خدا رفتگان شما و همه اسیران خاک رو هم بیامرزه.

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
مرسی عزیزم حتما میخونم 😘😘،خدا رفتگان شما و همه اسیران خاک رو هم بیامرزه.

فدات بشم😍

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچکس واسه اون دنیا نرفته و این چیزها رو فقط از خودشون دراوردن شاید اون دنیا خیلی زیبا باشه هم ...

حتی اگه واقعا اون دنیا خیلی عالی باشه با مرگ از عزیزانمون چه جوری دل بکنیم یا مثلا بچه ای که مادرش رو از دست میده چه درکی داره ازینکه شاید جای مامانم خیلی خوبه خب اصلا خوب باشه خود اون کوچولو یه عمر بی مادری بکشه؟

الهی به امید تو
به قرآن قسم به همون خدای بالاسر قسم روزی که مامانم خاک کردیم هرثانیه اون فیلم لعنتی سیاحت غرب اومد ج ...

من شوهرم همیشه میگه اگه نکیر و منکر و دیدم قبل از این که سوال بپرسن میگم شروع کنید به کتک زندم چون من هر سوالی بپرسید جواب نمیدم،میگه همه اش دروغه،خدا مادرت و بیامرزه عزیزم مطمئن باش روحش درآرامشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
من شوهرم همیشه میگه اگه نکیر و منکر و دیدم قبل از این که سوال بپرسن میگم شروع کنید به کتک زندم چون م ...

خدااز دهنت بشنوه عزیزم.ایشالله هممون مرگ راحتی داشته باشیم وبه مرگ تصادف وحشتناک واتش سوزی نمیریم.خدا عزیزان شمارو هم بیامرزه

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
حتی اگه واقعا اون دنیا خیلی عالی باشه با مرگ از عزیزانمون چه جوری دل بکنیم یا مثلا بچه ای که مادرش ر ...

منم مثل تو این فکرها رو میکنم و میگم دوری از عزیزان سخته من جواب این سوال و نمیدونم و فقط خدا خودش جوابش و میدونه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
با این اوضاع همینطور باید تو خونه پدری بمونیم و پیر بشیم، رنگ شوهر و بچه رو نمی بینیم

ما ایرانی ها خونه شوهر که بابا خوشی نداریم اقایون اخوندها مگن نباید بدون اجازه شوهرت جایی بری کاری کنی مطیع اقای شوهر باشیوگرنه حقت کتک بخوری سوار شتر هم باید به درخواست رابطه جنسی شوهر جواب رد ندی وگرنه راه راست می برند جهنم یعنی مابرده وکنیز شوهر هستیم قبول نداشته باشی می برنمون جهنم اتیشش مون می زنن

حتی اگه واقعا اون دنیا خیلی عالی باشه با مرگ از عزیزانمون چه جوری دل بکنیم یا مثلا بچه ای که مادرش ر ...

مرگ عزیز مخصوصا پدر و مادر فراموش نمیشه هرثانیه وجودت آتیش میگیره.حتی اگه ده سالم بگذره بازم داغش تازس و جای خالیشون وخاطراتشون کمرادمو می‌شکنه.الهی هیچ بنده ای تا خودش پیر نشده داغ پدر و مادر نبینه چون بدترین عذاب الهیه

خدااز دهنت بشنوه عزیزم.ایشالله هممون مرگ راحتی داشته باشیم وبه مرگ تصادف وحشتناک واتش سوزی نمیریم.خد ...

ممنون عزیزم،من شوهرم خیلی درباره ی این صحبت میکنه میگه مرگ هیچ ترسی نداره به دیدار یار میری چطور امکان داره اون لحظه خدا تنهات بزاره، من پدر شوهرم فوت شده شوهرم میگفت چندبار اومده تو خوابم خیلی شاد بوده گفته اینجا خیلی خوبه برعکس چیزهای که گفتن اصلا سختی نداره

ما ایرانی ها خونه شوهر که بابا خوشی نداریم اقایون اخوندها مگن نباید بدون اجازه شوهرت جایی بری کاری ک ...

طرز فکرشون اینه چون همشون رگ و ریشه عرب جهالت دارن توهین به عربای ایرانی نشه منظورم عربای اونطرفه.نسل بر نسلشون وسجرنامشون در بیاری به یزید ومعلویه میرسن‌ .الهی همشون به سرنوشت خلخالی دچار بشن

همیشه ازدواج و به یه هندونه دربست تشبیه میکنن ولی من مرگ و به یه هندونه بسته تشبیه میکنم تا بازش نکنی اصلا متوجه نمیشی چطوره

همیشه ازدواج و به یه هندونه دربست تشبیه میکنن ولی من مرگ و به یه هندونه بسته تشبیه میکنم تا بازش نکن ...

اره دقیقا تشبیه جالبی بود

ما ایرانی ها خونه شوهر که بابا خوشی نداریم اقایون اخوندها مگن نباید بدون اجازه شوهرت جایی بری کاری ک ...

اونا چرت و پرت میگن ( اینجا نمیشه از کلمات دیگه استفاده، چون کاربری مسدود میشه، مودبانه اش رو گفتم) حرفشون رو اهمیت نده، کدوم جهنم؟ اگه جهنمی وجود داشته باشه که تو اونجای شما باید سرب داغ بریزن، مردم رو بدبخت کردید و خودتون رو خوشبخت، ضد آمریکا حرف میزنید و گرین کارت آمریکا رو دارید. بی دین تر از این آخوندها خودشونن.

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
ببینید دوستان دنیا همش با سختی همراهه ایا دوست دارید مرتب در سختی باشید پس بهتره اینجا زودگذر و موقت ...

اخوندها بابا میگن که برای دو تا تار مو اویزونت میکنن وشکنجه میدهن چه جای بهتری