2777
2789
عنوان

اخه چرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 108 پست
به جاي خزعبلات تلويزيون،دو تا مستند علمي ببينيد تا شناختتون از جهان بيشتر شه.هر مزخرفي كه هر رسانه ا ...

والا آخوندا و ای مملکت فقط چیزای وحشتناک وترسناک از مردن و قبر چسب اول قبر ونکیر ومنکر و اون دنیا وعذاباش به خوردمون دادن دنبالشم رفتیم گفتن شرک و‌کافریه.داریت از بحث دین خارج میشید.مسلمونای افراطی ایران و شیعه زدن اسلام واخرت ودنیا رو خراب کردن تو تصورات هممون

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
من خودم گاهی اوقات گریه میکنم میگم من نمیخوام بمیرم و به شوهرم میگم باید هرشب بیای بالا سر قبرم و تن ...

دراین ک خدا عادله شکی نیس و‌مهربان اما از بس از بچگی ما رو از لون دنیا ترسوندن اگ ادم کار اشتباه کنه میبرنش ‌جهنم چه بلایی سرش میاد از‌مرگ وحشت دارم😕😑

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا آخوندا و ای مملکت فقط چیزای وحشتناک وترسناک از مردن و قبر چسب اول قبر ونکیر ومنکر و اون دنیا وع ...

وای اره من همه ی باورامو‌خراب کردن نسبت به این موضوع

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

حتی میان میگن کسی که خودکشی کرده خدا هیچوقت نمیبخشتش من این حرف و باور ندارم یکی هست واقعا مشکل روانی داره واقعا کارهاش دست خودش نیست این دست به خودکشی میزنه و میمیره چطور امکان داره خدا حال این و نفهمه و بگه فقط چون خودکشی کردی پس عذابت میدم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
😢😢عزیزم  خدارفتگانتو بیامرزه ولی واقعیت این چیزانیس ک میگن.. مطمعنن خدایی ک اینهمه ه ...

فدات شم عزیزم خدا رفتگون شمارو هم بیامرزه.من به مهربونی وعدالت خدا شکی ندارم ولی خو چیزای خوبی هم نمیگن این بالامم نشینامون.انگار خالی کردن دل مردم و ترسوندنشون جز لذت و تفریحاتشونه

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
حتی میان میگن کسی که خودکشی کرده خدا هیچوقت نمیبخشتش من این حرف و باور ندارم یکی هست واقعا مشکل روان ...

به این موضوع فکر نکرده یودم اره همش میگن گناه کبیرس و‌جاش ته جهنمه اخه چرا این طوری میگن😑😑

یعنی چه شناختی عزیزم

شناخت جهان،جهانهاي موازي،سياهچاله،كرمچاله،كهكشان،تا جايي كه علم تونسته بهش برسه و ثابتش كنه.از تكامل و ساختار ژنتيك ،اين كه انسان هم يك موجوده مثل بقيه.مثل يك گياه،...اين كه امروز كشف كردند كه حتي گياهان هم هوشمند هستند فقط ما زبانشون رو هنوز درك نكرديم.اين ها كه تلويزيون به خورد مردم ميده افسانه هاي دروغينيه كه خوراك داخليه براي يك عده كه مطالعه نميكنند و دنبال تفكر و تامل نيستند.كسي از بعد از مرگ خبر نداره بنابراين نميشه قاطعانه راجع به بودنش حرف زد و قصه سرايي كرد.اين دقيقا تفاوت دين با علمه.

دراین ک خدا عادله شکی نیس و‌مهربان اما از بس از بچگی ما رو از لون دنیا ترسوندن اگ ادم کار اشتباه کنه ...

مقصر اصلی این آخوندها هستن که این بلا رو سرمون اوردن خدا ازشون نگزره،با اون فیلمی که درست کرده بودن سیاحت غرب😠😠😠😠

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
فدات شم عزیزم خدا رفتگون شمارو هم بیامرزه.من به مهربونی وعدالت خدا شکی ندارم ولی خو چیزای خوبی هم نم ...

واقعن از بچگی ترس تو دلمون گذاشتن😕

عزیزم زمان اون دنیا با اینجا فرق میکنه.روز قیامت هر کسی از آغاز آفرینش انسان تا حالا که از خوابگاه م ...

من الان فقط نگران مامان و داداشم هستم که اون دنیا چ حالی دارن.الان توی آرامش هستن یا نه.حاضرم خودم بمیرم هرثانبه عذاب بکشم ولی بفهمم مامانم جاش خوبه و راضیه از مردنش و ترک کردن ما

بعد جالبه میگن بعد مرگ همه درگیر حسابرسی اعمالشون و فامیل و بچه و شوهر وهمسر وهیچ کس هیچ کس نمی‌شناس ...

بابا با این حرف هایی که این ها مگن دو تا تار موت بیرون باشه به اوندو تا مو اویزونت م کنن که جملگی در جهنم به سر می بریم ولی اگه خدا انصاف داشته باشه مردم بدبخت ایران همه باید ببره بهشت این دنیا جهنم اون دنیا هم جهنم

چرا پس خواهر تو چته😢

روز به روز اوضاع داره بدتر بدتر میشه، همه چی گرون میشه، زندگی کردن سخت میشه

با این اوضاع دیگه کسی نمیاد آدمو بگیره

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
مقصر اصلی این آخوندها هستن که این بلا رو سرمون اوردن خدا ازشون نگزره،با اون فیلمی که درست کرده بودن ...

وای گفتی خدا ازشون نگذره چه فیلم ترسناکی بود من تا ی ک هفته از مرگ فوق العاده وحشت داشتمم