والا فیلمای شبکه های تلویزیونی فقط نشون دادن بعد مرگ وارد برزخ میشیم که خیلی جای کسالت آور و حوصله س ...
به جاي خزعبلات تلويزيون،دو تا مستند علمي ببينيد تا شناختتون از جهان بيشتر شه.هر مزخرفي كه هر رسانه ايي بدون پشتوانه علمي و مستندات به خوردمون رو داد كه نبايد چشم بسته قبول كنيم.
😅😅😅 اره والا فک کن چن سال شایدم چندین سال تو ی برهوت زندگی کنی اونم تنها😕
بعد جالبه میگن بعد مرگ همه درگیر حسابرسی اعمالشون و فامیل و بچه و شوهر وهمسر وهیچ کس هیچ کس نمیشناسه.تکلیف ماهایی که داریم ای دنیا از غم دوری عزیزای سفرکردمون میمیریم چیه؟تنها دلخوشیمون اینه بمیریم یبار دیگه ببینیمشون.الان رفتگانمون دارن اون دنیا چیکار میکنن؟واقعا وقتی فکر میکنم شاید درحال عذاب دیدن باشن به حدی عصبی میشم که ساعت ها گریه میکنم.ای دنیا که خیر ندیدن جوون مرگ شدن او دنیا هم عذاب بکشم این انصافه؟😢
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
نه که حالا تو این دنیا خیلی به ادم ها بدبخت خوش مگذره همش زجر کشیدن و زیر دست حاکمان زورگو زندگی کرد ...
بازم دلخوشیم کنار عزیزامونیم.هرچند من این دلخوشی رو ندارم فقط بابام زنده مونده خدا حفظش کنه ایشالله
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
عزیزم اصل این دنیا سختیه.ولی اگه این دنیا درست زندگی کنی اونور تمامش خوشی و راحتیه.زندگی اصلی یه جهان دیگه ست.....این دنیا واقعا همه اش فریبه.اگه عمیق نگاه کنی هیچ لذت پایدار و واقعی توش نیست.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
از کجا میدونی حتی بعضیا اعتقاد دارن کلن اون دنیا وجود نداره😑
من خودم گاهی اوقات گریه میکنم میگم من نمیخوام بمیرم و به شوهرم میگم باید هرشب بیای بالا سر قبرم و تنهام نزاری همیشه شوهرم میگه اون لحظه روح خیلی آزاده،این ها از عمد مارو ترسوندن و چهره ی خدا رو بد نشون دادن که خدا خیلی سخت گیره و فقط تشنه ی اینه که عذابمون بده،هیشکی واسه اون دنیا نرفته پس نمیدونه اون دنیا چه شکلیه خدا مهربان و بخشنده و عادله
چه کسی میداند؟ که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟ که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بعد جالبه میگن بعد مرگ همه درگیر حسابرسی اعمالشون و فامیل و بچه و شوهر وهمسر وهیچ کس هیچ کس نمیشناس ...
😢😢عزیزم
خدارفتگانتو بیامرزه
ولی واقعیت این چیزانیس ک میگن..
مطمعنن خدایی ک اینهمه همه چیزو با دقت خلق کرده کاری نمیکنه ک همش عذاب بکشیم مگه میشه اخه این دنیاهم عذاب اون دنیاهم ؟؟😔😕😕😕
دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄 👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻 و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠 😍 من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞 آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست ندارم😳 شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂 درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊 بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐 درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍اره من حیا رو خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏 دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
بعد جالبه میگن بعد مرگ همه درگیر حسابرسی اعمالشون و فامیل و بچه و شوهر وهمسر وهیچ کس هیچ کس نمیشناس ...
عزیزم زمان اون دنیا با اینجا فرق میکنه.روز قیامت هر کسی از آغاز آفرینش انسان تا حالا که از خوابگاه مرگ بلند میشه وقتی بهش میگن چه قدر درنگ کردی در جواب میگه به اندازه ی روزی یا نصفه روزی....انقدر نگران نباش.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....